Ønsk velkommen Adele Pastore, ny generaldirektør for Italia og Spania!


Synergy WorldWide er kjempeglade over å kunngjøre det nyeste tilskuddet til Synergy Europes ledelsesteam, Adele Pastore. Adele vil ha oppsyn med Synergys markeder i Italia og Spania, og begge har en spennende fremtid foran seg under Adeles ledelse. Adele ble født og vokste opp i Italia, har to barn og er kyndig i både engelsk, italiensk og fransk.

Adele har jobbet i direktesalgsbransjen siden 1970-tallet, da hun begynte karrieren sin som salgssjef for Avon. I tillegg til å jobbe for Avon har Adele hatt nasjonale lederroller for direktesalg selskap Amway. Hun er en eksemplarisk instruktør og utmerker seg i å utvikle salgs- og markedsføringsteam.

Adele gleder seg til å begynne jobben sin med Synergy, og har som mål å gjøre Italia og Spania til de beste Synergy-markedene i Europa. Hun tror på Synergy fordi det er et selskap som anerkjenner, støtter og respekterer sine distributører og kunder. Adele vil tilføre stor styrke til Synergys allerede solide støtteteam i Europa.

“Det som gjør meg lidenskapelig om denne bransjen er de flotte relasjonene jeg skaper med mennesker rundt om i verden og muligheten jeg har til å hjelpe andre med å nå målene sine,” sier Adele.

Det er et privilegium å ha noen av Adeles kaliber på Synergy WorldWide-teamet. Hennes mange tiår med erfaring i bransjen er en ypperlig ressurs for Synergys markeder i Italia og Spania. Store ting venter med Adele ved roret!


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us