Syv nye executives i Asia!

Synergy Asia fanger oppmerksomhet igjen, med syv nye executive-ledere i sine rekker. Asias fremgang fortsetter, idet de ser frem til en rekke spennende, nye utviklinger som kommer til å bli introdusert i nær fremtid. Finn ut litt mer om lederne bak disse nye executive-titlene:

PRESIDENTIAL EXECUTIVE

Kamphol Preechasirichok, Thailand

Kamphol begynte i nettverksmarkedsføringsbransjen med suksess for øyet, og jobbet i åtte år i ulike selskaper uten å nå dette målet. Så oppdaget han Synergy WorldWide.

I januar 2012 ble Kamphol introdusert for Synergy av Triple Presidential Executive Yun Tae Hwang, som fortalte ham om Eagles-systemet, som Kamphol nå tror er i stand til å gjøre drømmer til virkelighet rundt om i verden.

«Tiden min hos Synergy har vært den beste i karrieren min så langt», sier Kamphol. «Livet mitt har endret seg enormt. Nå forstår jeg virkelig hva det betyr å oppnå noe stort.»

EMERALD EXECUTIVES

Koko K.K., Japan

Koko er en Synergy-pioner som begynte å utvikle Synergy Japan endatil før markedet ble offisielt åpnet. Gjennom alle opp- og nedturene har Koko gjort sitt beste for å få Synergy Japan til å blomstre. Siden Koko begynte hos Synergy i 2003, har hun vært konsekvent når det gjelder å forklare i detalj hvor viktig det er med god helse og kvaliteten på Synergy-produkter.

Kouichi Yanaoka, Japan

Kouichi ble Synergy WorldWide-executive i en alder av 26 år. Denne prestasjonen var mulig på grunn av hans sterke tro på å sette sitt preg på ettertiden, noe han gir konkret uttrykk for ved å organisere veldedighetsarrangementer som involverer tusenvis av mennesker.

Under skoletiden reiste Kouichi til dusinvis av byer i Japan og fant ut at det fantes problematiske sosiale forhold i denne svært avanserte nasjonen. Han bestemte seg for å utvikle de nødvendige talentene for å kunne hjelpe til med å løse disse problemene, ved å studere utdanning og kompetanseutvikling.

I dag arrangerer Kouichi seminarer og møter fulle av unge mennesker i 20- og 30-årene. Deltakere forguder Kouichi og uttrykker ofte et ønske om å være akkurat som ham.

Ir Erfiansyah, Indonesia

Før han begynte i Synergy, jobbet Erfiansyah for en annen nettverksmarkedsføringsbedrift i åtte år. Der bygget han opp et stort team, vant priser og ble sett på som en av selskapets toppledere.

Da forretningen hans begynte å svikte, begynte Erfiansyahå lete etter en nettverksmarkedsføringsbedrift som hadde fire viktige egenskaper: styrke, kvalitetsprodukter, et utprøvd forretningssystem og en interessant markedsføringsstrategi. Han fant disse egenskapene hos Synergy WorldWide.

«Jeg elsker nettverksmarkedsføring fordi det gir meg en flott mulighet til å utvikle mine lederskaps- og grunderferdigheter, og det hjelper meg med å fokusere på selvforbedring», sier Erfiansyah. «I denne virksomheten møter jeg flotte, inspirerende mennesker fra mange sosiale og utdanningsmessige bakgrunner som har de samme drømmene som meg: økonomisk frihet og et sunt liv.»

Arucha Srimaratana, Thailand

Arucha, en 27-åring fra Thailand, begynte hos Synergy i 2014 og har siden oppdaget at Eagles-systemet kan fungere for alle, uansett alder og erfaring. Hun er et levende bevis. Til tross for sin relativt unge alder og litt mangelfulle forretningserfaring, realiserer hun drømmene sine gjennom Synergy.

«Jeg er ekstremt takknemlig for den meningsfylte karrieren jeg har hos Synergy», sierArucha. «Jeg er takknmelig over å være en del av Eagles-systemet, et system som kan gjøre alles virksomhet bedre.»

Arucha ble oppfostret av en hardtarbeidende og inspirerende mor og er takknemlig for å kunne gjøre gjengjeld overfor kvinnen som brukte livet på å gi alt hun hadde til familien sin.
«Det dreier seg ikke om hvem vi tror vi er, men om hva vi tror vi kan oppnå og hva vi kan bli», sier Arucha. «Så lenge vi fortsatt har troen, kan et mirakel være like rundt hjørnet.»

PEARL EXECUTIVES

I tillegg til å få en ny Presidential Executive og en ny Emerald Executive, er Synergy Thailand stolte over å kunngjøre to nye Pearl Executives! Gratulerer til U aye og Yan Yee Lint og TossapolJangpanichkul for å ha nådd denne imponerende milepælen i arbeidet deres hos Synergy WorldWide.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us