Alle er invitert til fordypende lederskapsutvikling!


Alle Synergy Europe-teammedlemmer oppfordres til å delta på fordypende lederskaputvikling-kurset 2.-4. desember i World Trade Center Barcelona! Dette arrangementet er ikke bare for kvalifiserte. Påmelding er gratis for alle! Vi ser frem til å hygge oss med det første offisielle arrangementet som holdes ved Synergys hovedkvarter med hver og en av dere.

DU HAR FREM TIL 31. OKTOBER å kvalifisere deg for arrangementsgoder, inkludert gratis flybilett opp til €250, hotellovernatting og en spesiell VIP middagsinvitasjon. Teammedlemmer som ikke kvalifiserer seg for arrangementsgoder vil være ansvarlige for sine egne reise- og overnattingsutgifter. Registreringen holdes åpen til 1. desember!


HVORFOR BØR DU DELTA?

Kom og få innsikt i alle sider av et nytt dupliseringssystem som vil gi deg den nødvendige strukturen for virksomheten din. Videre vil vi ha gradsbaserte gruppemøter der formålet er å tilfredsstille den enkeltes ferdigheter og erfaring innen bransjen.

KVALIFISERTE TEAMMEDLEMMER

Teammedlemmer som oppfyller de spesifiserte kvalifikasjonene mellom 1. juli og 31. oktober 2016, vil motta en spesiell invitasjon til arrangementet og få muligheten til å opptjene flyreise og opphold, for å nevne noe, basert på innsats. Invitasjonen til de kvalifiserte teammedlemmene vil inneholde en kobling for å registrere seg til arrangementet.

KLIKK HER for å lese alle detaljer om hvordan man kvalifiserer seg til arrangementer.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us