Ny Team Director: Kim Bradley


Bare noen dager før Summit 2016 i Wien oppnådde Kim Bradley fra Storbritannia tittelen Team Director, og Synergy hadde gleden av å kunne ta henne opp på scenen og gratulere henne personlig. I tillegg til anerkjennelsen for å oppnå Team Director, ble Kim overrasket med en Foundation of Excellence Award for sitt fremragende lederskap i Storbritannia.

Kims team visste hvor nære på det var at hun skulle bli Team Director og stod på gjennom hele september for å gi henne et løft til den nye tittelen. At teamet hennes var så villig til å støtte henne i anstrengelsene hennes viser at teamet er sammensatt av personer som ikke bare er kolleger, men venner og talspersoner. Kim sa at teamets anstrengelser på hennes vegne gjorde henne ydmyk, for å si det mildt.

Før hun fant fram til Synergy, arbeidet Kim i helseindustrien med dypvevsmassasje og coaching i emosjonelt velvære. Ferdighetene hun opparbeidet seg som velværecoach kunne hun overføre til Synergivirksomheten, og hun har lært opp dusinvis av vellykkede gründere og hjulpet mange til en sunnere livsstil med Synergy-produkter.

Kim har arbeidet i flere år for å etablere et engasjert team med gode kommunikasjonsferdigheter. Hun har etablert gode vaner innen teaemt hva kommunikasjon angår ved hjelp av WhatsApp, Facebook, team-samtaler og mer, slik at alle blir informert og støttet. Denne konstante kommunikasjonen skaper en familiær og inkluderende atmosfære. Alle teammedlemmer, uansett stilling, får samme oppmerksomhet og lik tilgang til hjelp. Teamet hennes er godt opplært og fokusert på å kvalifisere seg for Elite Honors hver måned. I øyeblikket tester de det nye, tidsbegrensede tilbudet Purify Kit (rensesett) slik at de er utstyrt med kundehistorier når det offisielle settet blir lansert. Teamets entusiasme for Synergy og tro på framtiden kan i stor grad tilskrives Kims entusiasme, organisasjonsevner og unike lederskap.

«Like etter at jeg startet med Synergy, skjønte jeg at for å bygge en omfattende virksomhet ville det trenges noen som kan holde en sterk og stødig visjon om suksess for teamet som helhet og for hver enkelt i teamet», sa Kim. «Alle kan bli usikre eller miste selvtilliten, men de skal vite at det finnes en stødig klippe som de kan vende tilbake til, noen som bestandig vil ha troen på at de kan lykkes. Fra starten av bestemte jeg meg for å være den personen. Nå har jeg mange flere i teamet mitt som har den samme, sterke visjonen.»Nå har jeg mange flere i teamet mitt som har den samme, sterke visjonen.»

En av de mest verdifulle rådene som Kim noensinne fikk som Synergy Team Member var fra Diamond Executive Bart Woodcook som ba henne om å dele «positiv sladder». Selv om sladder vanligvis anses som en negativ ting, sladrer Kim hele tiden om kollegaenes seire og suksessen til teamet som helhet. Hun viser bestandig hvor mye hun setter pris på teamet sitt og deler deres begeistring etter hvert som de utvikler seg som Synergy-ledere.

«Alt handler om å være konsekvent», sa Kim. «I begynnelsen føler du som om det bare er du som jobber, men hvis du beholder troen, vil du senere finne fantastiske lederskikkelser innen teamet ditt som hjelper deg med å få ting til å skje. Men til å begynne med er det du som må være den som har fokus.»

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us