Ny Team Director: Deniz Gungør


«Jeg kan ikke si at bransjen nettverksmarkedsføring var noe som tiltrakk meg med en gang», sa Deniz. «Det er mye riktigere å si at det var Synergy som tiltrakk meg.»

Deniz forstod raskt hvor verdifulle Synergy-produktene kunne være for folk, og ved å distribuere disse produktene har han fått innsikt i hvordan nettverksmarkedsføring kan endre måten vi gjør forretninger på og være et gode for mennesker rundt omkring i verden.

Over en kopp kaffe sammen med sin mentor Glenn Skamsar, lærte Deniz mye mer om Synergy-produktene og innså hvilken verdi de innebar. Selv om han var opptatt med mange prosjekter og drev et firma på den tiden, kunne ikke Deniz la muligheten til å begynne å dele Synergy-produkter med andre gå fra seg.

Deniz hadde erfaring i sikkerhetsbransjen og startet sitt eget sikkerhetsfirma, men dette la han ned slik at han kunne fokusere på partnerskapet med Synergy. Med sitt sterke grep på nyskapende forretningsvirksomhet og kundeløsninger ble han en suksess i sikkerhetsbransjen, og dette bidrar fortsatt til hans nåværende sukess med Synergy.

«Jeg ser på Synergy som et veldig kraftig verktøy som enhver kan bruke til å bidra til å endre verden på en betydelig måte», sa Deniz. «Når du arbeider med Synergy, vil resultatet bestandig være positivt.»

Deniz ser på provisjonen han tjener gjennom Synergy som et synlig bevis på hvor mange mennesker som har fått hjelp. Når provisjonen hans øker, vet han at han har endret livet til enda flere mennesker.
I tillegg til å være Norges nyeste Team Director, ble Deniz nylig anerkjent med den første Legacy Award noensinne — William Martin Hope of Synergy Award — på Summit 2016. Deniz er engasjert i å hjelpe verden oppdage Synergy WorldWide, et selskap han har sagt har et potensiale til å oppnå resultater som ingen andre selskaper har oppnådd før.

«Gjennom kombinasjonen av selskapet, produktene, integriteten og den økende forståelsen av helse og forretningsmodellen, vil vi sette nye verdensrekorder i bransjen, og jeg vil være med på dette», sa Deniz.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us