SYNERGYS FREMTID: ELITE-HELSE

I påvente av Synergy WorldWides globale forvandling, lanserte Chief Executive Officer Greg Probert den samlende strategien og budskapet som vil føre Synergy inn i en fokusert og blomstrende fremtid. Denne strategien vil bli tatt i bruk rundt om i verden og gi alle teammedlemmer det samme målet: å spre Elite-helse.


Lanseringen av Elite-helse på Summit 2016 gjorde at teammedlemmene i Synergy Europe ble de første til å lære om hva Elite-helse er, vitenskapen bak denne strategien og de innovative løsningene som gjør Elite-helse oppnåelig. Noen av disse løsningene ble gjort tilgjengelige for kjøp under Summit i det tidsbegrensede Purify Kit. Dette rensesettet ble utsolgt på mindre enn tre timer. Synergy ser frem til å lansere det offisielle Purify Kit i fremtiden.

INNFRI POTENSIALET DITT OG OPPNÅ ELITE-HELSE


Elite-helse er toppen av velvære, der alderen ikke dikterer hva man kan få til. Vitenskapelig sett er Elite-helse optimal metabolsk funksjon, den tilstanden hvor alle kroppssystemer fungerer optimalt, som gir deg energi til å se mer, gjøre mer, og være mer, uansett hvilken fase av livet du befinner deg i. Det er å ta fatt på hvert nye tiår med ny ambisjon. Elite-helse er friheten til å leve uten begrensninger, og det er gjennom en sunn kropp og et sunt sinn at denne friheten realiseres.BEGYNNE INNENFRA

I flere tiår har kosttilskudd hjulpet mennesker med å sette fokus på forskjellige kroppssystemer, men disse løsningene har ikke i tilstrekkelig grad taklet det som nå forstås å være selve kjernen til generell helse.

Nylige vitenskapelige oppdagelser har avdekket et fascinerende økosystem i menneskekroppen, kalt mikrobiomet. Dette komplekse nettverket av bakterier, sopp og mikroflora holder i hovedsak til i tarmene, og påvirker helsen til praktisk talt alle systemer i menneskekroppen. Mikrobiomet utgjør 90 % av cellene som DU består av. Disse cellene kan jobbe for deg eller mot deg.

Elite-helse er mulig, og en balansert og riktig tilførsel av næring til mikrobiomet er nøkkelen til å oppnå dette. Ta kontroll over mikrobiomet ditt, innfri ditt potensiale og legg ut på ferden mot Elite-helse.SYNERGYS LØSNING FOR ELITE-HELSE


Sammen med vitenskapsfolk, forskere og leger ved Hughes Center for Research and Innovation har Synergy WorldWide nøye konstruert en løsning som kan rense, styrke, og beskytte kroppen, og alt har sitt utspring i mikrobiomet.

RENSE

Synergys én-ukes Purify Kit består av innovative produkter som er blitt klinisk testet for å gi mikrobiometet den overhalingen det trenger for å få en ny start og fremme god helse. Få i gang renseprosessen ved å bruke produktene som anbefalt og ha et næringsrikt kosthold. Etter hvert som du reduserer antallet giftige mikrober i kroppen, styrker de fordelaktige mikrobene og reduserer inntaket av enkle karbohydrater og sukker, vil mikrobiomet ditt hjelpe kroppen med å stimulere til optimal ytelse.

STYRKE OG BESKYTTE

Etter at du har fullført rensetrinnet, vil kroppen din være i stand til å utnytte Synergys imponerende samling av høykvalitets helseløsninger. De aktuelle løsningene vil være kjent for deg — ProArgi-9+, Mistify, Phytolife, SLMsmart-måltidserstatning, e9 og Body Prime. Enten du er på jakt etter produkter som støtter vektkontroll, fysisk form eller viktig næringstilførsel, vil disse gjengangerne blant varene til Synergy hjelpe deg med å oppnå målene dine. Etter hvert som dette trinnet utvikles, vil helsemålene dine bli innfridd med komplette produktsett. Gjennom styrke- og rensetrinnet vil du finne det langsiktige vedlikeholdet av helse du trenger for å leve et aktivt liv.

Alle har sitt eget unike utgangspunkt når de jobber mot Elite-helse, men én ting er sikkert: Synergys Elite-helse-løsning gjør det mulig å avdekke ditt sanne jeg.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us