Gjør deg klar til overgangen til det nye nettstedet 20. februar


Synergys tilstedeværelse på nettet har gått fra bra til fantastisk. Den siste dagen for å bruke det gamle Synergy-nettstedet er 20. februar 2018. Dette betyr at fra og med 20. februar blir ditt samlingspunkt for alt som har med Synergy å gjøre, bedre enn noensinne!

Hvis du ikke allerede har gjort det, anbefaler vi at du bruker de neste par ukene med å bli kjent med det nye nettstedet! Du kommer til å bli overrasket over de mange nye forbedringene som har blitt gjort for å strømlinjeforme virksomheten din, kjøpsopplevelsen, informasjon fra selskapet med mer.

VIKTIG: EKSISTERENDE TEAMMEDLEMMER MÅ KOBLE SEG TIL MED EN E-POSTADRESSE
For å kunne fortsette å jobbe med sin Synergy-virksomhet, må teammedlemmene knytte kontoene sine opp mot det nye nettstedet ved hjelp av en unik e-postadresse. Dette er en enkel prosess som tar bare et minutt eller to å gjennomføre.

For å hjelpe deg med denne overgangen, har vi opprettet et informativt dokument som vil lede deg gjennom de nødvendige trinnene for å koble e-postadressen din til forretningskontoen din på det nye nettstedet.

Ikke nøl med å ta kontakt med kundeservice hvis du trenger ytterligere hjelp.

20. februar 2018 er en stor dag for både Synergy WorldWide og teammedlemmer over hele verden. Å bygge en forretning med Synergy blir bedre på alle måter gjennom det nye nettstedets mange ressurser og sømløse prosesser. Se fram til en fremtid full av muligheter med det nye Synergy-nettstedet!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us