RESYMÉ FRA KICKOFF 2018


Januar er forbi, og mange teammedlemmer og nye venner over hele Europa har gode minner fra en rekke vellykkede Kickoff-eventer.

I løpet av 4 uker var det store Synergy-møter forskjellige steder i Europa, der ambisiøse mennesker som er opptatt av Elite-helse, samlet seg for å starte på 2018 med nytt fokus og enda større engasjement.

Årets nye kampanjer, som Title Plus, ble lansert og forklart. Det ble gitt mer informasjon om Synergys nye Success Track. Gamle Synergy-venner ble gjenforent, nye vennskap ble stiftet og alle fikk opplæring og informasjon.

Dessuten fikk mange teammedlemmer anerkjennelse for sine prestasjoner i 2017. I noen markeder ble det gitt anerkjennelse til dem som kvalifiserte for Success Retreat, 12 x Elite Honors eller nye pin-nivåer. Vi gratulerer alle i Europa med suksessen!

I mange markeder var temaene for Kickoff rettet mot et publikum av potensielle teammedlemmer. Disse gjestene fikk informasjon om den overlegne kvaliteten og effekten av våre produkter, deriblant Trulūm hudpleieprodukter og Purify rensesett for mikrobiomet.

Mange ledere reiste til andre land for å bidra til å motivere og engasjere møtedeltakerne. Noen reiste helt over Atlanteren, blant annet to Presidential Executives; Paul Blad og Rudy Pedroza. Vi retter en stor takk til alle ledere over hele Europa for deres bidrag til årets Kickoff-eventer og for deres tid, forberedelser og engasjement. Og sist, men ikke minst vil vi takke alle som deltok på Kickoff-eventene. Vi håper dere lykkes stort i 2018 og hjelper enda flere mennesker til å oppdage sitt sanne potensiale.

BACK TO BASICS 2018
Vi gleder oss til å se deg i Jesolo i mars. Merk kalenderen din og  gå «Back to Basics» for å bygge en mer lønnsom bedrift!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us