Vi ønsker Marcin Jez, vår nye General Manager for Sentral-Europa, velkommen til oss


Synergy WorldWide er glad for å introdusere Marcin Jez, vår nye General Manager for Synergys sentral-europeiske marked. Marcin er en motivert og talentfull leder, klar til å utnytte sin sterke bakgrunn og sine ferdigheter på vegne av Synergy Polen, Tyskland, Østerrike og Tsjekkia.

Som representant for Synergys lederteam, vil Marcin fremme bedre kommunikasjon med teammedlemmer og ledere. Han forstår godt utfordringene og mulighetene som profesjonelle nettverksmarkedsførere står overfor, og han tror på Synergys misjon om å forvandle liv til det bedre.

Marcin har helt siden 2008 hatt rykte på seg for å være meget dyktig til å lede ulike team til fremgang og vekst. Han snakker både engelsk, tysk og polsk. Marcin er fast bestemt på «å gjøre Sentral-Europa til den sterkeste regionen for Synergy WorldWide» ved hjelp av nye ideer, kundefokuserte strategier og en problemløsende holdning.

Marcin besøkte nylig Synergys nye hovedkontor i USA. Han besøkte produksjonsanlegget og møtte de ansatte ved Hughes Center for Research and Innovation. Marcin ble imponert over det han så og lærte og sier han er ser frem til å jobbe med et åpent selskap som har en meget god kompensasjonsplan og noen av verdens beste produkter.

Velkommen til teamet, Marcin! Vi er glade for å ha støtten din når vi deler Elite Health og Synergys muligheter over hele Europa.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us