Vi ønsker Terrence Moorehead, vår nye CEO, velkommen

Synergy WordWide er stolt av å kunngjøre at vi har fått ny administrerende direktør, Terrence Moorehead. Fra og med 1. oktober 2018 vil Moorehead, med sin globale erfaring, merkevarebygging og operasjonelle strategi, lede Synergy WorldWide og Nature's Sunshine Products (NSP) inn i en lysende og velstående fremtid.

Med mer enn 20 års erfaring med å utvikle forbrukerstrategier, styrke prosesser og drive lønnsomhet på tvers av flere kanaler, bringer Moorehead ledelse, lidenskap og fokus til NSP/Synergy. Hans lange erfaring med å lede komplekse transformasjoner, gi nytt liv til merkevarer og bygge team som er produktive, er helt i tråd med selskapets fremtidige planer.

«Terrence er en type leder som vil hjelpe oss med å nå nye høyder og fortsette vår vekst over hele verden,» sier Dan Norman, Synergy WorldWide President. «Hans omfattende kunnskap om direktesalgsbransjen, merkevare, strategi og fokus på at alle mennesker har potensiale til å bli en god leder, gjør ham perfekt til denne jobben.»

Ikke bare har Moorehead en omfattende og imponerende CV, men hans energi og entusiasme for mennesker gjør ham til en sterk og verdifull talsperson for Synergys teammedlemmer rundt om i verden.

Han kommer til NSP/Synergy fra Carlisle-Etcetera LLC, et luksuriøst motehus for kvinneklær som produserer eksklusive designkolleksjoner. På Carlisle styrket han merkevarebyggingen, oppdaterte stilen og forbedret servicen ved å bygge kommunikasjon over flere kanaler. Han har også vært administrerende direktør i Dana Beauty, en markedsleder innen parfymer og produkter til personlig pleie, hvor han skapte nytt liv til selskapets fokus på salg, produktutvikling og markedskompetanse, med sterk vekt på lønnsomhet. Før dette var Terrence mer enn 20 år hos Avon Products, hvor han bidro til å lede omformingen av et selskap med en omsetning på USD 2 milliarder til et selskap med USD 12 milliarder dollar i årlig omsetning. Hos Avon var Moorehead visepresident for global strategisk planlegging, direktør for strategi og digitalisering for Nord-Amerika, daglig leder av Avon Italia, president for Avon Canada, og president og formann for Avon Japan. Før han kom til Avon, var han en konsulent for ledelse hos Booz Allen Hamilton. Han tok sin MBA fra Columbia University Graduate School of Business og BA fra Boston College i økonomi og markedsføring.

«Jeg gleder meg veldig til å bli med i det fantastiske teamet hos Nature's Sunshine,» sier Moorehead. «Selskapet har en lang historie med fortreffelighet, kvalitet og innovasjon, men det er fortsatt enorm mulighet for vekst. [Synergys] globale fotavtrykk og ledende produktutvikling er en utmerket plattform for å skape vekst. Jeg ser frem til å bli med i teamet og samarbeidet med våre distributører og ansatte for å ta virksomheten til neste nivå.»

Velkommen til Synergy-familien, Terrence! Vi gleder oss til å se deg skape vekst, og støtte våre team over hele verden.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us