Fernando Gatti utnevnes til Emerald Executive

Synergy introduserer stolt sin nyeste Emerald Executive i Europa, Fernando “Nando” Gatti! Nando har i løpet av kort tid blitt et av Synergy Europas mest engasjerte medlemmer. Han har vist mange veien til Elite-helse, og delt av sin lærdom om Synergys forretningspotensiale. Nando holder hovedsakelig til i vakre Italia, og alt han gjør bærer preg av hans sterke arbeidsmoral og streben etter perfeksjonisme.

Nando kan selv fortelle at han ikke er alene om dette. Hele teamet hans jobber hardt for å sørge for at organisasjonen nyter fremdrift. Som den eksemplariske lederen han er, har Nando stort fokus på å støtte teamet sitt, og hvert eneste individ i organisasjonen er viktig for ham.

“Da vi meldte oss inn i Synergy for to år siden, bestemte vi oss for at målet vårt var å få store ting til å skje med en gang, men det var ikke lett. Alle ledere har på et eller annet tidspunkt i løpet av karrieren vært nødt til å bygge opp hele organisasjonsstrukturen for å oppnå optimal suksess. Min upline og sponsoren min, Paul og Bart (Paul Blad, Presidential Executive og Bart Woodstock, Diamond Executive), gir oss både støtte og assistanse, og de hjelper oss også med preliminær målutredning. Hjelpen deres har vært uvurderlig, og de fortsetter å hjelpe oss med å sette drømmer ut i livet.

Alle lederne i organisasjonen min har lagt stor innsats i å bygge opp og utvide denne businessen. Jeg vet at alle lederne har et uendelig potensial og er mer enn kapable til å ta teamet sitt til nye høyder når det gjelder suksess. Alle i teamet vårt, fra mer erfarne ledere til nybegynnere, har vist seg både bevisste og pålitelige, med uhindret kreativitet og tankekraft. Lojalitet og respekt binder oss sammen, og utgjør limet som holder organisasjonen sammen og gjør den til et eksempel til etterfølgelse for andre.

Med Dan, Adele og resten av staben på Synergy sin hjelp, vokser organisasjonen vår i takt med at Team-medlemmene våre utvikler seg til å bli store ledere og forbilder når det gjelder arbeidsmoral og dedikasjon.

Jeg ønsker å rette en stor takk til Nicola og Sara, Luigino og Michela, Fausto og Anna, Giorgio og Elena, Roberto og Elena, Filippo og Marina og Erio. Tusen takk til familiene deres og til leder-teamet deres. En egen takk rettes til Roberta, som er et ekstraordinært eksempel på hvordan ydmykhet og enkle taktikker kan vise veien til suksess. Jeg vil også takke hvert eneste ett av team-medlemmene våre. Dere har alle en plass i hjertene våre.”

Gratulasjoner overrekkes fra alle som er involvert med Synergy WorldWide. Du har nådd en massiv milepæl, og vi er stolte av lederskapet du har vist i Europa. Vi ser frem til mange flere suksesshistorier fra deg i fremtiden.

“Når jeg tenker på hvilke egenskaper som utgjør en god leder, tenker jeg på kompetanse, lidenskap, pågangsmot og klarsyn. Nando har alle disse egenskapene. Han videreformidler Synergys visjon med aktsomhet, og som konsekvens nyter både han og teamet hans en høy grad av måloppnåelse. Nando, gratulerer med oppnådd Emerald Executive-status. Han er et helt unikt individ, og sammen med Teamet sitt, beviser han at alle mål kan nås gjennom godt samarbeid.”
-Adele Pastore, General Manager, Syd-Europa

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us