Ny funksjon i bestillingssystemet

Vi introduserer betaversjonen av Synergys splitter nye bestillingsfunksjon, nå tilgjengelig gjennom din side i Pulse! Denne effektive nye funksjonen lar Team-medlemmer legge inn produktbestillinger for medlemmer av organisasjonen sin raskt og enkelt!

Den nye funksjonen gir deg løsningen du har ventet på; den hjelper deg å legge inn bestillinger for Team-medlemmer eller kunder i din organisasjon som enten har begrenset tilgang på teknologi eller ikke er komfortable med å gjøre bestillinger på internett.

La oss ta en nærmere titt på detaljene rundt hvordan du legger inn en ordre for et medlem av din organisasjon, ved å bla gjennom lysbildefremvisningen under.

Slik fungerer det:

1 / 9

Logg inn i Pulse Back Office og klikk på “Min Organisasjon”. Da vil du få opp en oversikt over organisasjonen din, som vist på eksempelbildet. Klikk på Team-medlemmet du ønsker å legge inn en bestilling for.
2 / 9

MERK: For å finne kundene du har personlig sponset, velger du “Sponsor”-visning under området “Min Organisasjon”.
3 / 9

Velg det aktuelle medlemmet ved å klikke på medlemmets navn. Et vindu vil åpne med det aktuelle medlemmets informasjon. Klikk på “Place Order” nederst på skjermen.
4 / 9

Du vil bli sendt videre til hovedsiden for “Alle produkter”, hvor du ser produktene du kan kjøpe. MERK: Hvis du ønsker å kjøpe en produktpakke, velg "Kjøp sammensatte pakker."
5 / 9

Legg produktene eller produktpakkene du ønsker å kjøpe i handlekurven.
6 / 9

Når du har fylt handlevognen med produkter du vil bestille på vegne av Team-medlemmet eller kunden, klikker du på “Betal”.
7 / 9

Nå skal du gå over bestillingen din. Kontroller nøye at bestillingen, betalingsinformasjonen og leveringsinformasjonen er korrekt.
8 / 9

Hvis du må gjøre endringer etter du har gått igjennom bestillingen på “review order”-siden, klikker du på “Rediger” i seksjonen du vil gjøre endringer i.
9 / 9

Så snart ordren din har blitt lagt inn, vil du bli sendt videre til “Ordresammendrag” -siden. Her kan du skrive ut fakturaen. MERK: Team-medlemmet eller kunden du la inn bestillingen for vil motta en ordrebekreftelse per e-post.


Restriksjoner og begrensinger:

1. En Sponsor kan ikke legge inn en bestilling for et medlem av hans/hennes organisasjon som har bostedsadresse utenfor hans/hennes marked. For eksempel: Ola Nordmann bor i Norge, og kan ikke legge inn bestillinger for et medlem av sin organisasjon som bor i U.S.A
. 2. Hvis du ønsker å legge inn en bestilling for en kunde, må denne kunden være personlig sponset av deg.
3. Du kan ikke legge inn ordre for kunder som har vært distributører tidligere, med mindre du sponset dem personlig.

Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger eller meldinger om feil/problemer du måtte oppdage i denne nye programfunksjonen, siden den fortsatt er i den tidlige “beta”-fasen. Vennligst ta kontakt med Kundeservice hvis du har videre spørsmål. Vi håper at denne funksjonen vil gi rom for mer fleksibilitet og skape mindre besvær for både deg og medlemmene av din organisasjon.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us