SE VIDEO: Vårt løfte om kvalitet, renhet & styrke

Hvordan oppfyller Synergy visjonen om å tilby rene, potente og naturlige produkter som gir beviselige, forutsigbare og gjentagende resultater? Se på videoene under for en titt bak kulissene på hva som skiller Synergy fra hopen.

Formler av høy kvalitet


Vi er opptatte av å forstå hvordan kosttilskudd fungerer på et molekylært nivå. Vårt team med forskere og leger utvikler nye, trygge og effektive Synergy-formler ved å fokusere på en spesifikk helseutfordring og deretter utforske de underliggende molekylære mekanismene. Kliniske undersøkelser utføres for å verifisere effektivitet og produktsikkerhet. Slik utvikler Synergy konsekvent unike produkter du ikke får tak i noen andre steder.

Kvalitetssikret egenproduksjon


I et marked der 85 % av alle produkter blir lagd av tredjepartsleverandører, er Synergy stolte av å produsere sine egne produkter slik at vi vet at det blir gjort riktig. Vi bevarer vår ernæringsmessige integritet ved å ha full kontroll på hver eneste ingrediens fra sekundet den ankommer våre produksjonslokaler. Vi utfører dybdeanalyser for å forsikre oss om at ingrediensene (og de ferdige produktene) er frie for tungmetaller, plantevernmidler, smuss og annet fyllstoff som potensielt kan kontaminere naturlige produkter.

Ekspertise innen testmetoder


Over et dusin av testmetodene vår in-house laboratoriestab har utviklet er blitt presentert på amerikanske vitenskapskonferanser og skrevet om i ledende fagfellevurderte vitenskapelige tidsskrifter. Vårt innovative team med forskere, leger og doktorer har også blitt spurt om å delta i utviklingen av testmetodevalideringer for den prestisjefylte organisasjonen Association of Official Analytical Chemists.

Kunsten å finne de aller beste urtene


Synergy vil alltid være dedikert til å lete verden over for å finne de aller beste urtene fra leverandører vi vet vi kan stole på. Bare et lite utvalg er bra nok til å oppfylle våre strenge krav til renhet, kvalitet og miljøvennlig innhøsting. Vi benytter oss kun av urter av ypperste klasse fra de mest pålitelige bøndene fra sesong til sesong.

Vi hos Synergy ønsker ingenting mer enn å hjelpe deg å leve ditt sunneste liv, ved hjelp av innovative, potente og rene produkter som gir resultater. Forskingen og testingen som blir utført på Hughes-senteret og vår kvalitetssikrede in-house produksjonslinje er det som gjør at Synergy med rette kan kalle seg nummer én.

KLIKK HER for en omvisning på Hughes-senteret.


KLIKK HER for en omvisning i produksjonslokalene.


Del dette innlegget ved å klikke på et sosialt medie-alternativ under.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us