Cologne List® -oppføring for ProArgi-9+ and e9

To av Synergys mest populære Elitehelsetilskudd, ProArgi-9+ og e9, har blitt oppført på Cologne List® etter grundige tredjepartsanalyser. Idrettsutøvere over hele verden benytter seg av Cologne List® for å vurdere om et kosttilskudd kan inntas i forbindelse med konkurrering på profesjonelt nivå.

Nå som to av våre mest populære formler har blitt godkjente av denne pålitelige og uavhengige organisasjonen, er det enklere enn noensinne å markedsføre Synergys Elitehelseprodukter til alle idrettsutøvere, profesjonelle og andre. Du kan gjøre dette ved å dele flyvebladet under, eller referere dem til Cologne List®-nettsiden, der de raskt og enkelt kan finne Synergys produktinformasjon og labresultater.
Om Cologne List®

Cologne List® ble opprettet av det olympiske treningssenteret Rhineland som verdens første antidopingplattform for kosttilskudd. Senteret er fortsatt den største antidopingplattformen den dag i dag. Alle produkter som er godkjent av Cologne List® har fått både merking og innhold kontrollert og testet gjennom labanalyse av en tredjepart. Cologne List® er anerkjent over hele Europa. Den forsyner både idrettsutøvere og produsenter med en sertifisert liste over produkter som har blitt testet for dopingrelaterte stoffer som anabole steroider og sentralstimulerende midler av et ledende laboratorium innen kosttilskuddanalyse.

Besøk koelnerliste.com for mer informasjon.

Vil du spre de gode nyhetene? Del dette innlegget ved å klikke på et sosialt medie-alternativ under.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us