Leadership Retreat 2019: Sammendrag med film og bilder


Årets Leadership Retreat var en braksuksess! Teammedlemmer fra hele Europa kom sammen i Hellas for en velfortjent ferie på det nydelige Kalimera Kriti Resort. Der fikk de kose seg med fantastisk mat, deilig solskinn, herlig selskap og den varme stranden bare noen få skritt unna.

Alle som kvalifiserte seg kunne slappe av og nyte solen, prøve seg på padlebrett i det klare vannet og konkurrere mot hverandre i softball og bordtennis. For første gang ble også Terrence Moorehead, CEO i Nature´s Sunshine, med på et Synergy Europe-arrangement. Terrence og Lynn Ohman, Executive Director, fikk mye kvalitetstid med de andre deltagerne og delte sine spennende visjoner om fremtiden. Lederne i Synergy Europe er ivrige og klare for å sette fart inn i fremtiden.

Vi er stolte av å kunne gi tilbake til alle de utrolige individene som jobber konstant mot å nå nye høyder i sine Synergybaserte forretningsmodeller.

Ta en titt på fotoalbumet fra Leadership Retreat 2019 HER.

Legacy Retreat 2020 i Sør-Afrika

Klikk her  for å finne ut hvordan du kan kvalifisere deg til å bli med på vårt neste Legacy Retreat i Sør-Afrika. Sammen med Synergy vil du få utforske frodig natur, eksotisk dyreliv og luksuriøs overnatting på en inspirerende drømmereise til et av verdens mest fascinerende land.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us