Vi feirer internasjonal kvinnedagÅ støtte kvinners prestasjoner - sosiale, økonomiske, kulturelle og politiske - er et ansvar og privilegium året rundt. 8. mars, den internasjonale kvinnedagen, vil vi feire alle kvinner over hele verden!

I Synergy er vi stolte over å ha så mange uavhengige og sterke kvinner over hele Europa, som støtter, inspirerer og skaper sin egen suksess som teammedlemmer. Vi er stolte av arbeidet du gjør og ønsker å si "takk!". Takk for at dere er inspirerende forbilder, tar stilling og jobber for og sammen med kvinner for å nå deres prestasjoner.

For å feire denne anledningen får bestillinger som er gjort via kundeservice 8. mars GRATIS FRAKT.

HVORDAN FUNGERER DET:

Bestill 8. mars via kundeservice (telefonsamtale eller e-post) ...
... Det er det, du får gratis frakt på den bestillingen!

Dette tidsbegrensede tilbudet er tilgjengelig i alle europeiske markeder bare en dag (8. mars) til midnatt CET, så fortsett og ta noen flere av dine favoritt velværetilskudd. Del denne muligheten med venner og familie som søker Elite Helse eller en ny og spennende forretningsmulighet.

Merk:
- Bestillinger via kundeservicen vil motta gratis frakt direkte. For eventuelle bestillinger som sendes via e-post 8. mars til midnatt CET, vil feiretilbudet bli respektert og behandles så tidlig som mulig dagen etter.
- Bare i dag, 8. mars, får bestillinger gratis frakt! Kontakt kundeservice for å motta gratis frakt direkte. Legg inn en bestilling på nettet og få tilbakebetalt fraktgebyret.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us