Do Good, Feel Good, Look Good med Collagen+ Beauty & Vitamin Angels

Synergy WorldWide tror på at det er mulig å forandre verden til det bedre ved hjelp av innovative Elitehelseprodukter og ved å gi tilbake til samfunnet. Målet med lanseringen av Synergys nyeste produkt, Collagen+ Beauty, er å hjelpe kvinner i nød over hele verden. Derfor har vi inngått et samarbeid med Impact Foundation for å støtte Vitamin Angelsen topprangert veldedig organisasjon som tilbyr prenatale vitaminer og mineraler til mødre i nød over hele verden.

For hvert eksemplar av Synergys nylanserte Collagen+ Beauty som selges, donerer vi til Vitamin Angels for å nå ut til gravide kvinner med prenatale vitaminer og mineraler som vil forandre livene deres.I løpet av de siste 27 årene har Vitamin Angels jobbet med å bistå de mest sårbare og de som ofte blir glemt; gravide kvinner, spedbarn og barn som lever utenfor samfunnets marginer og kan være vanskelige å nå på grunn av geografi eller andre omstendigheter. De hjelper gravide kvinner i nød der de er – selv i de fjerneste strøk og de mest oversette samfunn.

Vitamin Angels Prenatal Program
Vitamin Angels Global Prenatal Initiative er et initiativ som fokuserer på å skaffe til veie næring i tilskuddsform for å kunne bidra til sunne graviditeter, å forebygge jernmangel, å fremme fosterutvikling og til å sikre at spedbarn blir født med en sunn fødselsvekt. Disse kosttilskuddene er essensielle for helsen og overlevelsesevnen til babyer som vokser, og for mødrenes generelle helse og tilstand.

I dag leverer Vitamin Angels tjenester til mer enn 60 millioner mødre og barn i 65 land hvert eneste år. Når du legger inn en bestilling på bare én eske med nye Collagen+ beauty, hjelper du Vitamin Angels med å nå ut til 20 kvinner i nød! Bare forestill deg påvirkningen du kan ha på helsen og den generelle tilstanden til kvinner over hele verden med bare ett Collagen+ Beauty-kjøp.


Do Good, Feel Good, Look Good
med Collagen+ Beauty &Vitamin Angels!Fra lansering og gjennom hele juni vil hver solgte enhet av Collagen+ Beauty generere en donasjon (5 EUR) fra Synergy WorldWide til Vitamin Angels. Impact foundation vil matche Synergys donasjon (opptil 10 000 USD totalt).

Merk: Produktet kan kun bestilles til eget forbruk og skal ikke kjøpes for videresalg. Bestillinger må gjøres via vårt kundeserviceteam.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us