Internasjonal innsats med Collagen+ Beauty, Synergy WorldWide og Vitamin Angels

Synergy WorldWide tror på at det er mulig å forandre verden til det bedre ved hjelp av innovative Elitehelseprodukter og ved å gi tilbake til samfunnet. Målet med lanseringen av Synergys nyeste produkt, Collagen+ Beauty, er å samtidig hjelpe kvinner i nød over hele verden. Derfor har vi inngått et samarbeid med Impact Foundation for å støtte Vitamin Angelsen topprangert veldedig organisasjon som tilbyr prenatale vitaminer og mineraler til mødre i nød over hele verden.

For hver eske med Synergys Collagen+ Beauty som selges gjennom hele juni 2021, donerer vi til Vitamin Angels for å hjelpe gravide kvinner i vanskelige situasjoner med å få tak i prenatale vitaminer og mineraler som endrer liv.

Takket være den utrolige innsatsen alle har lagt inn, kan vi stolt annonsere at vi allerede nå har nådd match-målet vårt med Impact Foundation på 10 000 USD. Vi ønsker å fortsette å utrette store ting og å intensivere innsatsen sammen med deg for å støtte denne fantastiske saken og gi tilbake til lokalsamfunnene våre. Impact Foundation har økt beløpet til 18 000 USD, noe som betyr at vi kan utrette enda mer sammen! Bare forestill deg hvor mange liv som kan bli endret til det bedre ved hjelp av dette initiativet med Collagen+ Beauty, Synergy WorldWide, Impact Foundation og Vitamin Angels.
 
Påvirk verden på en positiv måte sammen med Synergy WorldWide. Bestill Collagen+ Beauty i dag og vit at du er en del av kampanjen for bedre HELSE, bedre UTSEENDE og bedre HANDLINGER i dag.

Vitamin Angels Prenatal Program

Vitamin Angels Global Prenatal Initiative er et initiativ som fokuserer på å skaffe til veie næring i tilskuddsform for å kunne bidra til sunne graviditeter, å forebygge jernmangel, å fremme fosterutvikling og til å sikre at spedbarn blir født med en sunn fødselsvekt. Disse kosttilskuddene er essensielle for helsen og overlevelsesevnen til babyer som vokser, og for mødrenes generelle helse og tilstand.

I dag leverer Vitamin Angels tjenester til mer enn 60 millioner mødre og barn i 65 land hvert eneste år. Når du legger inn en bestilling på bare én eske med nye Collagen+ beauty, hjelper du Vitamin Angels med å nå ut til 20 kvinner i nød! Bare forestill deg påvirkningen du kan ha på helsen og den generelle tilstanden til kvinner over hele verden med bare ett Collagen+ Beauty-kjøp. 


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us