Synergys donasjon vil hjelpe 116,938 kvinner og barn som trenger det


Synergy WorldWide Inc. (Synergy), et datterselskap under Nature’s Sunshine Products (Nature’s Sunshine) (NASDAQ: NATR), og The Impact Foundation, en veldedig 501(c)(3)-organisasjon, har donert 29,234.56 amerikanske dollar til Vitamin Angels.

Denne donasjonen kommer til å hjelpe 116,938 gravide kvinner og barn over hele kloden med å få tilgang på prenatale vitaminer, mineraler og livsviktig næring.
Synergy WorldWide tror på å utgjøre en forskjell i verden ved hjelp av innovasjon, elitehelseprodukter og ved å gi tilbake til lokalsamfunnene våre. Med lanseringen av Synergys Collagen+ Beauty siktet vi på å utgjøre en forskjell sammen med DEG, Vitamin Angels og Impact Foundation. For hver enhet med Collagen+ Beauty som ble solgt fra lanseringen og ut juni, donerte Synergy til Vitamin Angels, og Impact Foundation matchet Synergys donasjoner dollar for dollar.

Tusen takk til alle dere som har bidratt til at vi har kunnet donere til dette fantastiske formålet! Takk for at dere deler verdiene våre og blir med på noe positivt for kvinner og barn som trenger hjelp. Vi er så stolte og takknemlige.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us