September Super Mentor Kampanje

Er du klar til å utvide ditt team og dele fordelene til Synergy? September er endelig her og er perfekt for å gjøre nettopp det. Start høsten med et smell og kvalifiser deg for ekstra bonuser.

Det er veldig enkelt!

        1. Personlig spons et nytt teammedlem i september og få en Monthly Mentor Super Month Bonus (20€) når de bestiller sin kvalifiserende aktiveringsordre (minimum 200CV). 

        2. Følg Monthly Mentor kampanjen som vanlig og få en ekstra bonus (20€) etter to måneder hvor ditt nye teammedlem har hatt kvalifiserende bestillinger. Klikk her for å lese mer. 

Hva betyr dette enkelt forklart? Få en bonus på 20€ når et nytt personlig sponset teammedlem fullfører sin kvalifiserende aktiveringsordre, OG en ekstra bonus 20€ etter 2 måneder der det nye teammedlemmet har fortsatt med kvalifiserende ordre. 


Vilkår
- Husk at du som alltid må være en aktiv deltager i Synergys Autoship-program og at du må opprettholde minimum 200 CV i ditt personlige TC1-volum for å kvalifisere deg til Synergy-kampanjer. 
- Monthly Mentor Bonus er en tidsbegrenset kampanje som er utviklet for å oppmuntre mentorvirksomhet i Synergy-organisasjonsbygging innenfor europeiske markeder. Derfor ser vi kun på bestillinger som legges inn i Europa. 
- Alle aspekter av dette bonus-/kampanjeprogrammet er ikke-overførbare, og de kan ikke tas ut i kontanter. Mottageren kan ikke ha noen utestående krav fra Synergy ved utbetalingstidspunktet for bonusen. 
- Personlig sponsede europeiske Teammedlemmer må legge inn en kvalifiserende Aktiveringsbestilling i henhold til markedsspesifikasjoner. 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us