Hvordan går det med din #MySmartMealJourney?

Er du like forelsket i SmartMeal som oss? Det har vært både inspirerende og utrolig morsomt å se og høre feedback fra dere alle sammen. Vi har ELSKET å være på denne reisen sammen, der vi har kunnet se alle delta via sosiale medier med kampanjeemneknaggen #mysmartmealjourney.

Sammen har vi funnet og delt inspirasjon i form av alt fra fristende oppskrifter , morsomme treningsutfordringer og suksesshistorier. Vi er stolte av alle og enhver i Synergys store krets som deler med hverandre og støtter hverandre. 

Husk at dette kun er starten, og at vi vil se at alle fortsetter videre på reisen sin mot velvære. Husk å tagge (synergyworldwide.eu) og bruke emneknaggen #MySmartMealJourney.

Ingenting er bedre enn å bli en bedre utgave av deg selv, dele og oppmuntre til en sunnere livsstil. Hvem sender du SmartMeal-krukken videre til? Bli med, og møt mennesker fra hele Europa som fokuserer på ernæring og helse – én smartshake av gangen.
 Hvordan får jeg belønningen min for å ha gjennomført programmet?

Når du har fullført din fireukers eller åtteukers #MySmartMealJourney før den 19. september, går du frem slik:

    1. Registrer deltagelsen din og vis oss reisen din ved å sende den på e-post til  synergyeurope@synergyworldwide.com. Vi gleder oss til å se og høre fra deg! 
 
    2. Når alt er levert og mottatt, kan du bestille ditt ekstra SmartMeal-produkt gratis ved å legge inn en bestilling hos kundeservice. Du vil også bli lagt til i listen for SmartMeal Wellness-loddtrekningen som vil ta sted den 19. september. 

            a. Alle som kvalifiserte seg og fullførte en fireukers reise (i henhold til kriteriene) vil få EN ekstra SmartMeal GRATIS når de legger inn bestilling på fire SmartMeal eller mer via kundeservice. 

            b. Alle som kvalifiserte seg og fullførte en åtteukers reise (i henhold til kriteriene) vil få TO ekstra SmartMeal GRATIS når de legger inn bestilling på åtte SmartMeal eller mer via kundeservice.

 
Ved spørsmål eller annet, vennligst kontakt kundeservice. 
 
Merk:  
Ikke glem at du må hente ut eventuelle gratis SmartMeal du har tjent opp før den 31. oktober.   

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us