Hold deg aktiv på travle dager


Det er enkelt å ha med trening i dagen din når du har fri tid, men hva skjer på de dagene hvor du rett og slett har for mye å gjøre og du tilbringer utallige timer foran datamaskinen, jobber eller er opptatt av daglige oppgaver? Nedenfor er 4 tips for å snike inn litt mosjon og bevegelse på travle dager.

 

1· Knebøy hver time

Still alarmen din for hver time (eller annenhver time), stå opp og gjør 10 knebøy. Dette vil ikke ta lang tid, men det vil ha stor innvirkning på hvordan du har det. Har du noen gang tenkt på å invitere folk til et virtuelt møte for å bli med på en 5 min treningsøkt for å få blodet til å pumpe og ideene til å flyte. 

 

2· Gå en tur

Har du samtaler eller møter som effektivt kan holdes på farten? Inviter noen til å ha et vandremøte, ta på deg hodetelefonene og gå ut en liten tur.

 

3· Bruk pausene dine

Noen ganger er det lett å glemme pauser, men de er en flott mulighet til å rense tankene og bevege kroppen din. Gjør 10 hoppeknekker, 5 push-ups og gå opp og ned trappene for en rask pause hjemme. Trenger du å multitaske? Rengjøring er en god måte å gjøre to ting på en gang, bevege kroppen din og fullføre en oppgave.

 

4· Invester i et stående skrivebord

Å sitte på en stol i mange timer om dagen kan være dårlig for kroppsholdningen, musklene, blodstrømmen og kroppen generelt. Å investere i et stående skrivebord kan inkludere bedre vaner i arbeidslivet. Husk at du kan trenge litt overgangstid - start enkelt og øk bruken av å stå gradvis. Du kan for eksempel stå i 30 minutter til en time, og deretter sitte i et par timer og gjenta flere ganger når du føler deg klar for det.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us