To nye Synergy -produkter på Köln -listen!

Etter en grundig analyse utført av en tredjepart kunngjør Synergy at Collagen+ og SmartMeal er inkludert på Köln-listen.

Köln-listen brukes av idrettsutøvere for å avgjøre om kosttilskuddene de tar er lovlige i forhold til konkurranser. Nå, i tillegg til de tidligere godkjente produktene ProArgi-9 +, e9 og FL-3X Gel, er vår Collagen+ og SmartMeal godkjente på listen. Noe som gjør disse kraftige kosttilskuddene godkjent av Köln-listen. Nå er det lettere enn noensinne å beholde den sunne livsstilen og nå dine personlige mål.

OM COLOGNE LIST®

Cologne List® ble opprettet av det olympiske treningssenteret Rhineland som verdens første antidopingplattform for kosttilskudd. Senteret er fortsatt den største antidopingplattformen den dag i dag. Alle produkter som er godkjent av Cologne List® har fått både merking og innhold kontrollert og testet gjennom labanalyse av en tredjepart. Cologne List® er anerkjent over hele Europa. Den forsyner både idrettsutøvere og produsenter med en sertifisert liste over produkter som har blitt testet for dopingrelaterte stoffer som anabole steroider og sentralstimulerende midler av et ledende laboratorium innen kosttilskuddanalyse.


Besøk koelnerliste.com for mer informasjon.

Vil du spre de gode nyhetene? Del dette innlegget ved å klikke på et sosialt medie-alternativ under.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us