Monthly Mentor Bonus 2021


2021 er året for teambygging, og Synergy er selskapet for teamwork. Føler du deg klar for å bli en leder, et forbilde og en mentor? Hvis svaret er ja, har Synergy planer om å belønne deg med en ekstrabonus for innsatsen. 

Monthly Mentor Bonus er tilbake, og bedre enn noensinne. Nå har vi gjort det enklere å tjene opp Monthly Mentor Bonus. Vi vet du kan klare det, og slik går du frem:

Når du personlig sponser ETT nytt Teammedlem, som deretter legger inn kvalifiserende bestillinger i hver av de påfølgende to månedene, vil Synergy belønne deg med 20€! 

Vi håper denne kampanjen vil oppmuntre Teammedlemmene våre til å ta god vare på menneskene de er sponsorer for. Ikke la dine nye Teammedlemmer føle seg alene eller forvirret. La deg motivere av denne bonusmuligheten, og vær den beste mentoren du kan være. 


SLIK TJENER DU BONUSEN:

Måned 1: Du må være personlig sponsor for et nytt europeisk Teammedlem med en aktiveringsbestilling.
Måned 2: Du må hjelpe det nysponsede Teammedlemmet med å komme i gang med organisasjonen sin og hjelpe de å legge inn en kvalifiserende bestilling. 
Måned 3: Du må fortsette å veilede det nye teammedlemmet og hjelpe medlemmet med å legge inn en ytterligere kvalifiserende bestilling. 

1, 2, 3 – det var det! Du har fortjent din Monthly Mentor Bonus og hjulpet det nye Teammedlemmet ditt i gang med en suksessrik reise hos Synergy. 

Ikke glem at du kan tjene denne bonusen flere ganger ved å være mentor for flere medlemmer i løpet av perioden.


TRENGER DU ET EKSEMPEL?

1 - Mari sponser Jon i januar. Hun bidrar med støtte og viser ham hvordan Synergy fungerer, slik at han får alle verktøyene han trenger for å spre ordet om Elitehelse på effektivt vis. 
2 - I februar fortsetter Jon å få hjelp av Mari, og han legger inn en ny kvalifiserende bestilling. 
3 - I mars legger Jon inn enda en kvalifiserende bestilling, og dermed har Mari tjent sin første Monthly Mentor bonus! Så enkelt er det!

Spørsmål? Det er bare å ta kontakt med våre imøtekommende Kundeservicemedarbeidere  i dag. For mer informasjon, se Vilkår for denne kampanjen lenger ned. 

Vilkår
- Husk at du som alltid må være en aktiv deltager i Synergys Autoship-program og at du må opprettholde minimum 200 CV i ditt personlige TC1-volum for å kvalifisere deg til Synergy-kampanjer. 
- Monthly Mentor Bonus er en tidsbegrenset kampanje som er utviklet for å oppmuntre mentorvirksomhet i Synergy-organisasjonsbygging innenfor europeiske markeder. Derfor ser vi kun på bestillinger som legges inn i Europa. 
- Alle aspekter av dette bonus-/kampanjeprogrammet er ikke-overførbare, og de kan ikke tas ut i kontanter. Mottageren kan ikke ha noen utestående krav fra Synergy ved utbetalingstidspunktet for bonusen. 
- Personlig sponsede europeiske Teammedlemmer må legge inn en kvalifiserende Aktiveringsbestilling i henhold til markedsspesifikasjoner. 
- Denne kampanjen slutter den 31. desember 2021.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us