Vision Retreat 2022

Opplev alt som har med Synergy å gjøre i egen person, i hjertet av Utah, på Vision Retrat 2022. Hotell, måltider og bakketransport tar vi oss av. I tillegg tilbyr vi kredittrefusjon på reisen!

Du vil få gleden av å tilbringe fire dager og tre netter i Utah mens du blir vist rundt i Synergys hovedkvarter, Hughes Center for Research & Innovation og produksjonslokalene der produktene våre blir lagd. Lær, opplev og la deg inspirere sammen med andre hardtarbeidende Synergyentusiaster. 

Du vil få muligheten til å knytte kontakt med eliteforskere og leger fra Hughes Center, og du vil få tilbringe tid med Synergys øverste ledelse, inkludert president og grunnlegger Dan Higginson. Oppdag Utahs unike skjønnhet, utvid ditt profesjonelle nettverk og bli med oss på Vision Retreat 2022.

RETREAT-INFORMASJON

Kvalifiseringsperiode: januar 2021 – desember 2021.
Dato: TBD, 2022
Sted: Utah, USA
Hvem: Teammedlemmer som har kvalifisert seg. Se kvalifiseringsinformasjon under for å få vite hvordan du kvalifiserer deg til å ta med en gjest i tillegg!
Hvem kan kvalifisere seg: Teammedlemmer som oppnår enten SILVER- eller GOLD-rang for første gang i 2021.

SLIK KVALIFISERER DU DEG 

• Oppnå rangen SILVER for første gang i 2021 
• Oppretthold SILVER-rangen i minst 6 måneder i 2021, inkludert desember.
• Personlig spons av 4 nye Teammedlemmer i 2021, alle må oppnå rangen STAR og opprettholde rangen i de to påfølgende månedene minst (i løpet av kvalifiseringsperioden på 12 måneder).


+ FÅ ET GJESTEPASS

• Du kan oppgradere og vinne muligheten til å ta med deg en gjest ved å oppnå GOLD-rangeringen for første gang i 2021 og opprettholde rangeringen i minimum seks måneder av året, inkludert desember. 
• I tillegg må to eller flere av de nye og personlig sponsede Teammedlemmene som har oppnådd STAR også avansere til BRONZE, og opprettholde denne tittelen i minimum to påfølgende måneder innenfor kvalifiseringsperioden på 12 måneder.

Mens du jobber for å kvalifisere deg til turen, vil du kunne øke inntjeningspotensialet ditt og havne i en bedre posisjon med tanke på å høste godene fra en Synergyorganisasjon i full blomst. Vi ser frem til å feire med hver og en av dere i 2022! 

Følg med! Vi vil snart annonsere hvem som har kvalifisert seg til 2021 Vision Retreat. Spørsmål? Vennligst ta kontakt med våre vennlige Kundeservicemedarbeidere i dag

Vilkår:  
• Husk at du som alltid må ta aktivt del i Synergys Autoship-program og opprettholde minst 200 CV i personlig TC1-volum for å kvalifisere deg til Synergys kampanjer. 
• Alle Synergy Europa Teammedlemmer som ikke har opptjent en plass på Vision Retreat tidligere er kvalifisert til å delta i denne utgaven av Vision Retreat kampanjen. 
• Gjesten må være en ektefelle/partner eller en businesspartner tilknyttet din Synergyorganisasjon. Du kan ikke ta med et annet Synergy-Teammedlem.
• Alle aspekter av denne kampanjen er ikke-overførbare og kan ikke løses ut i kontanter. Mottageren kan ikke ha noe utestående hos Synergy ved tidspunktet for utbetaling av bonusen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us