Leadership Retreat 2022

Du kan bli en av dem som flyr til den andre siden av kloden for en uforglemmelig opplevelse på 2022 Leadership Retreat. Hotell, måltider og bakketransport tar vi oss av. I tillegg tilbyr vi kredittrefusjon på flybilletten. Alt for at du skal få gleden av et Utah-eventyr fylt av minneverdige øyeblikk og Synergy-opplevelser. 

Ledere og høyere vil få muligheten til å besøke Synergys hovedkvarter, Hughes Center for Research and Innovation og de toppmoderne produksjonslokalene våre. I tillegg vil dere få eksklusiv opplæring fra Synergys øverste ledelse, knytte kontakt med forskerne og legene ved Hughes Center og tilbringe tid med Synergys Grunnlegger, Dan Higginson. 

RETREAT-INFORMASJON

Kvalifiseringsperiode: januar 2021 – desember 2021.
Dato: TBD, 2022
Sted: Utah, USA
Hvem: Teamledere og høyere som har kvalifisert seg. Se kvalifiseringsinformasjon under for å få vite hvordan du kvalifiserer deg til å ta med en gjest i tillegg.
Hvem kan kvalifisere seg: Europeiske Synergy Teammedlemmer som har oppnådd GOLD eller høyere rang-nivå før 2021.
 

SLIK KVALIFISERER DU DEG


• Oppnå rangen TEAMLEDER eller høyere

• Oppretthold rangen i minst 6 måneder i løpet av året, inkludert desember.

• I tillegg må totalvolumet i det svake benet ditt i 2021* overstige totalvolumet i ditt svake ben fra 2020 med følgende prosentandeler**: 

Rang-/ Pin-nivå
Vekst-% for å kvalifisere deg selv. 
Vekst-% for å kvalifisere deg selv og en gjest.
<- Team Leader
20%
30%
Team Manager
15%
23%
Team Director
10%
15%
Team Elite ->
5%
8%


Husk at 2022 Leadership Retreat vil avholdes i sammenheng med 2022 Vision Retreat. Det betyr at Teamledere og høyere vil kunne tilbringe tid med Synergy-organisasjonsbyggere som er på vei oppover. I tillegg får Ledere glede seg over en enda mer forseggjort og innholdsrik opplevelse som belønning for ansvaret de tar. 

Spørsmål? Du er velkommen til å ta kontakt med våre vennlige Kundeservicemedarbeidere i dag. 

Vilkår
- * Totalvolumet til det svake benet regnes ved å legge sammen TC1-volumet fra ditt svake ben hver måned gjennom den angitte perioden.
- **Basert på din betalte rangering i desember 2020. Sjekk din betalte rang i desember 2020 for å vite hvilken %-sats du må å øke volumet ditt med.
- Husk at du som alltid må være aktivt deltagende i Synergys Autoship-progam og opprettholde minimum 200 CV i personlig TC1-volum for å kunne kvalifisere til Synergy-kampanjer.
- Gjesten må være en ektefelle / partner eller en businesspartner tilknyttet Synergyorganisasjonen din. Det kan ikke være et annet Synergy-Teammedlem. 
- Alle aspekter av denne kampanjen er ikke-overførbare og kan ikke løses ut i kontanter eller tilsvarende verdier. Mottageren kan ikke ha noe utestående med Synergy på tidspunktet for Retreat-turen.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us