Synergys Cash-back nyttårskampanje


Få en sunn og god start på 2021 med Synergys Cash-back nyttårskampanje! Tjen 20 % i cash-back når du legger inn en personlig bestilling på 400 CV eller mer i januar og bestiller en tilsvarende CV-ordre i februar 2021. 

Slik fungerer det: 

• I januar: Legg inn en personlig bestilling på 400 CV eller mer (all CV må plasseres på TC1) for å starte det nye året med en fersk forsyning med kosttilskudd for Elitehelse. 
• I februar: Ta kontakt med Kundeservicetemaet vårt for å legge inn en ny tilsvarende (eller økt) bestilling som den du hadde i januar, som kvalifiserte deg til kampanjen.
• Våre hyggelige kundeservicemedarbeidere vil registrere 20 % av det du bestiller i januar som cash-back til februarbestillingen din.

Så enkelt er det. Bestill en ny forsyning med alle favorittproduktene dine fra Synergy, og start året med å spare penger!

Eksempel: 
• Tina har som mål å ta bedre vare på seg selv i 2021. 
• I januar bruker hun 500 euro på å fylle hyllene i hjemmet med Synergys ernæringsprodukter av høy kvalitet. Denne bestillingen har en verdi på 450 CV. 
• I februar ringer hun Synergys Kundeservice for å legge inn en ny bestilling på 450 CV. 
• Den imøtekommende Synergy-medarbeideren vil nå trekke 100 euro fra totalsummen på februarbestillingen. Det tilsvarer 20 % i cash-back!

Spørsmål om Synergys New Year Cash Back Promotion? Vårt fantastiske Kundeserviceteam står alltid klart til å hjelpe. Du er velkommen til å ta kontakt med oss i dag! 

Merk:
Frakt- og håndteringskostnader, spesielle pakker som; “Kjøp 3 få 1 gratis” og større kvantitetspakker (8 eller flere) gjelder ikke for kampanjen..

For å løse inn cash-back rabatten må februar-bestillingen din matche eller overstige januar-bestillingen, som kvalifiserte deg for kampanjen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us