Noe nytt kommer snart

Vi nærmer oss raskt vår forventede Synergy WorldWide L'amara-lansering. Vårt første produkt i hudpleieserien ble lansert i november, Radiance Oil. Dette produktet har blitt en bestselger i løpet av de siste seks månedene. Og vi kan ikke vente på fortsettelsen, mens vi introduserer de neste produktene i kø. Vi er positive til at de vil få den samme flotte mottakelsen!

Når sommeren nærmer seg, vil noen av våre nåværende Trulum-produkter bli tatt av markedet. Vi vil oppleve utsolgte situasjoner med Trulum-produktene og vi kan ikke produsere flere Trulum-produkter. Du vil se at noen produkter for enkelte markeder er fjernet fra nettbutikken vår.

Vi gleder oss så mye til å presentere markedene med de nye Synergy WorldWide L'amara-produktene, for å se og høre fra dine kunder og teammedlemmer mens de prøver denne anerkjente og populære produktlinjen. Hold øye med bloggen, sosiale medier, nyhetsbrev og delta på webinarer for å være den første til å lære mer.

Hvis du har spørsmål om avviklingen av Trulum eller introduksjonen av den splitter nye L’amara-linjen, kan du gjerne kontakte din upline eller vår kundeservice.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us