Summit 2022

September og Summit er over oss før vi vet ordet av det. Planleggingsfasen er godt i gang, og vi forbereder og gleder oss til årets online-arrangement – med nye produktlanseringer, feiringer av måloppnåelser og Synergy-gjesteforelesere fra hele verden! 
Hold av den 17. september, og følg med i tiden fremover, for vi vil slippe mer informasjon, timeplanen og programmet for Summit 2022 fortløpende. Arrangementet starter kl. 11.00 CEST og avsluttes kl. 18.00 CEST. 

Synergy-Teams kan samles og se på i fellesskap for sammen å ta del i moroa – og motivere hverandre. Vi vet godt hvor magisk det kan bli når fellesskapet vårt samles. Det slår det meste!

I år har vi tatt en avgjørelse om å gjøre Summit 2022 helt gratis for alle deltagere. Vi er veldig klar over at mange må snu på krona i dagens samfunn, så vi kommer til å refundere alle som har kjøpt billetter til Summit allerede og som har tatt vare på billettene. Som en spesiell takk til dere, vil vi gi dere muligheten til å få 10 % i avslag på Summit 2023.
 
Tilbakebetalinger av kjøpte billetter vil foregå gjennom plattformen Eventbrite, der billettene ble kjøpt. Vennligst merk at det kan ta litt tid før tilbakebetalinger blir prosessert gjennom Eventbrite. Du er velkommen til å ta direkte kontakt med plattformen for å få oppdateringer hvis du skulle ønske det.
 
Har du andre spørsmål eller henvendelser? Ikke nøl med å ta kontakt med vår fantastiske Synergy-kundeservice eller salgsdirektøren for markedet ditt.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us