Hjertehelsemåned

Februar er allerede her og som hvert år feirer vi hjertehelsemåneden. I år gjør vi også TO av våre hjertekjære produkter til en av månedens produkter. Gjennom februar måned får du 10 % rabatt på både CoQ10 og Omega 3 enkeltenheter. Vi elsker hjertehelsemåneden! Hvorfor? Det er en flott påminnelse for oss alle om å ta vare på et av våre viktigste organer – for nåværende og fremtidig helse. Hjertet vårt jobber hardt hver dag og er ansvarlig for å pumpe blod til alle deler av kroppen vår, derfor er det hensiktsmessig å gi litt omsorg, kjærlighet og oppmerksomhet tilbake. 


WEAR RED DAY

Hjelp oss å øke bevisstheten om viktigheten av hjertehelse ved å kle på seg rødt denne fredagen 3 februar. Kle deg i de beste røde antrekkene dine, vis oss favorittprodukter fra Synergy-hjerte og del dem på sosiale medier ved å bruke hashtaggen #WearRedWithSynergy, tagg oss på @synergyworldwide.eu. Vi vil dele fellesskapets deltakelse og velge noen heldige vinnere som får en premie. Vi vil samle bilder fra Synergy-fellesskapet fra hele verden! Sørg for at du sender inn bildene dine her: https://forms.gle/aBZnVCuByoexAVkZ7


VIL DU BEHOLDE ET SUNT HJERTE? 

·Sørg for å innta sune fettstoffer! Sunt fett er en viktig del av en variert helsekost og finnes i mange forskjellige matvarer, som fisk og avokado, og i kosttilskudd. Å ha en god og konsekvent kilde til sunt fett er en fin måte å holde hjertet sunt på. 

·Beveg kroppen din, hjertet ditt elsker aktivitet! Det er ingen bedre måte å holde hjertet i form på enn å få det til å jobbe og pumpe litt raskere gjennom trening. Hold deg oppdatert med de daglige aktivitetsmålene dine - gå en rolig tur eller begi deg ut på en HIIT-treningsøkt - det viktigste er å komme i bevegelse som føles bra for deg.

· Kontroller og administrer utskeielser. Det er greit å ha noen utskeielser iblant, men balanse er nøkkelen. Hold eventuelle utskeielser på et minimum og under kontroll. Reduser forbruket av alkohol og fastfood og unngå røyking. 

· Et lykkelig liv er et lykkelig hjerte. Visste du at alt vi gjør kan påvirke hjertet vårt? Ta deg tid til å fylle hjertet ditt med glede, kontroller stressnivået ditt og få nok søvn til å holde hjertet ditt så sunt som mulig. 


Merk:
Dette produkter kan bare bestilles for personlig bruk og skal ikke videreselges. Ordre må bli bestilt via kunderservice.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us