Introduserer: Silver Shield Daily Cleansing Gel og Silver Shield Liquid

Vi gleder oss over å lansere to nye ekstraprodukter til vår Silver Shield-produktlinje: Silver Shield Daglig rensegel og Silver Shield Flytende! Vår Silver Shield rensegel er designet for å gi naturlig fuktighet og fuktighetsgivende effektmens Silver Shield Flytende er flott for å pleie huden.

Silver Shield Daily Cleansing Gel

Silver Shield rensegel er en transperent gelrens som gir næring og hjelper til med å beholde fuktigheten. Vår patenterte biotilgjengelige Aqua Sol-teknologi garanterer at produktene inneholder små sølvpartikler som lett absorberes og gir flotte fordeler for huden din. Med 20 ppm biotilgjengelig sølv kan denne alkoholfrie gelen brukes som en del av din daglige hudpleierutine. Vår avanserte produksjonsprosess bruker kun de fineste partikkelstørrelsene (sølv) kolloidene for å sikre maksimal biotilgjengelighet og effekt, samtidig som man eliminerer risikoen for tungmetallforurensning.Silver Shield Liquid

Silver Shield Flytende er en perfekt løsning for å pleie huden. Produktet inneholder små sølvpartikler som absorberes effektivt og har en konsentrasjon på 20 ppm rent sølv.Det er laget ved hjelp av en patentert prosess med streng kvalitetskontroll for å verifisere både styrke og renhet.Aqua Sol-teknologi

Hva som gjør vår Silver Shield Daglig rensegel og Silver Shield Flytende unike på er vår patenterte Aqua Sol-teknologi som inneholder rene sølvpartikler suspendert i rent vann for en solid støtte, med et indre av elementært sølv og et ytre av ionisk sølv i form av sølvoksid. Det er laget ved hjelp av en patentert prosess med streng kvalitetskontroll for å verifisere styrke og renhet.

Elsk huden din enda mer med Synergy Silver Shield Rensegel og Silver Shield Flytende! Oppdag alle fordelene og effekten de små biotilgjengelige kolloider i partikkelstørrelse for sikker og effektiv hudpleie.


Merk:
Dette produkter kan bare bestilles for personlig bruk og skal ikke videreselges. Ordre må bli bestilt via kunderservice.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us