Miriam Kim, Vice President – GM KoreaDet er en stor glæde for Synergy WorldWide at meddele, at Miriam Kim er blevet udnævnt til Vice President i Synergy WorldWide. 


Miriam vil fortsætte som General Manager for Korea, samtidig med at hun bliver medlem af Executive Team for at hjælpe med at lede og vejlede dette voksende firma.

Siden 2009 har Miriam Kim været et utroligt aktiv for Synergy WorldWide. Hendes talent for ledelse og organisation har været en nøglefaktor i succesen på det koreanske marked, og hendes evner til at udvikle og effektuere en effektiv forretningsstrategi bidrager til en lys fremtid for Teammedlemmer i Korea og i udlandet.

Miriam har efter en imponerende karriere med management, marketing og administration i 30 år fået et renommé baseret på de bedste forretningsprincipper. Det eksempel, hun viser gennem sin venlighed, ærlighed og arbejdsetik, er blevet værdsat af hendes ansatte og samarbejdspartnere gennem hele hendes karriere og værdsættes fortsat af alle, der samarbejder med hende i Synergy.


Miriam har taget både en Bachelor- og en Mastergrad fra Konkuk Universitetet i Seoul, Sydkorea. Hun taler flydende engelsk og har stor forkærlighed for litteratur og service. Synergys vækst og mission om at hjælpe mennesker med at efterlade en arv ligger hende meget på sinde.CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us