New Pearl Executives Elfriede og Karl Tappauf

På deres vej til Pearl Executive, har Elfriede og Karl Tappauf fra Østrig gjort det til deres personlige mission at gøre livet mere behageligt og glædeligt for hver person, de kommer ia kontakt.

Gennem en unik mulighed for at ændre en persons liv - ikke kun pga. produkterne, men også pga. forretningsmodellen -, har Elfriede og Karl åbnet øjnene på mange Synergy teammedlemmer til varig lykke gennem sundhed og sikkerhed.

De bygger deres hold og deler Synergy-produkter ved at finde fem nye "Synergy venner", som Elfriede kalder dem. Når dette er gjort, tager hun ud og møder vennerne til hendes "Synergy venner." Dette øger hendes forretning og sociale kredse.

Dette par forstår at behandle deres team og opgaver efter de samme principper, som enhver velanset kundeservice ville have gjort, hvilket er, hvad Elfriede kalder "høj-kvalitets-service."

Elfriede og Karl sagde, at de skylder en stor tak til deres sponsor Alois Spicak, som gav deres 6-mands store familie en mulighed, de aldrig havde kunnet forestillet sig.

Som mor, følte Elfriede det, som mange andre mødre føler, når det drejer sig om at finde  et arbejde, der er fleksibelt.

"Jeg har brug for at have min familie og mit arbejde under ét tag," sagde Elfriede. "Jeg havde brug for et arbejde, der tillod mig at lave min egen tidsplan, mine egne timer og gav mig et perspektiv på det store billede udover selve karrieren. Synergi opfylder alle disse beskæftigelsesmæssige krav, som jeg
sætter for mig selv. "

Elfriede og Karl har brugt inspiration fra stærke ledere til at skubbe dem frem mod Pearl Executive titlen. Folk som Double Presidentials Dianne Leavitt og Mark Comer, Emerald Executive Bart Woodcook og General Manager Erich Dengg er Elfriedes rollemodeller. De har støttet, motiveret og vejledt hende gennem alle hendes op- og nedture.

"I løbet af vores tid med Synergy, har vi udviklet store hold, der sammensættes af stærke ledere," sagde Elfriede. "Mange tak til vores teams for deres urokkelige tro og passion for Synergy WorldWide. Jeg elsker dette selskab. "


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us