New Pearl Executives Susanne og Thorsten Kupske


"For at opnå mere er du nødt til at være mere," er et citat, som Tysklands nye Pearl Executives, Susanne og Thorsten Kupske, lever efter.

Susanne og Thorsten opererer under navnet SK Powermarketingog magtfulde er de.
Susanne svor, at hun aldrig ville arbejde med et andet netværk marketing selskab igen, men det var før hun mødte topleder Hakan Cetin. På trods af Susannes dybe skepsis, fascinerede Hakan´s entusiasme vedr. Synergy WorldWide hende.

"Da Dan Higginson kom til Tyskland for første gang, indså jeg, at Synergy var den manglende brik i mit livJeg fandt mit hjem den dag, jeg mødte ham" sagde Susanne.


Synergy´s banebrydende produkter overvandt Susanne og hendes mand Thorsten. ProArgi-9+ fornyede parrets livskvalitet, og de oplever hele tiden hurtige resultater med den nyligt lancerede SLMsmart Meal Replacement.

Susannes begejstring for Synergy-produkter opstod hurtigt efter at have brugt ProArgi-9+ et kort stykke tid, og hun begyndte at dele produkterne med andre. Over tid, har Susanne vist sig at være en fremragende leder og vågner hver morgen med et ønske om at blive et bedre menneske i dag, end hun var dagen før.

Den styrke, som Susanne og Thorsten har, hjælper dem med at styre et internationalt team, selv med et øjebliks varsel.

"Stabile virksomheder har tilfredse kunder, aktive partnere og personlig kontakt," sagde Susanne. "Vi bruger moderne kommunikationsplatforme, såsom private Facebook-grupper, telekonferencer og webinars."

Både Susanne og Thorsten mener, at en sund forretning også kræver personer, der forpligter sig til et langsigtet Autoship-program. Dette skaber en jævn pengestrøm, som sikrer stabilitet. Find folk, der vil forpligte sig til produkterne, sagde Susanne, og så kommer den økonomisk succes.

Susanne og Thorsten har fået god støtte fra mange på deres rejse til Pearl Executive, herunder deres sponsor Hakan Cetin, deres trofaste team og alle på Synergy WorldWide´s hovedkvarter.

"Vi håber, at personerne vores team lærer at investere i sig selv og tage ansvar for deres liv," sagde Susanne "Kom i gang. Lad være med at klage og vente. Af sted og gør noget i stedet for at lede efter undskyldninger og aldrig, aldrig, aldrig give op! "

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us