Kunngjøring av den globale Facebook-siden til Synergy WorldWide

Alle de eksisterende Facebook-sidene til Synergy WorldWide er nå samlet sammen under Synergys nye globale side på www.facebook.com/synergyworldwide

Enten du bor i Asia, Europa eller Nord-Amerika kan du finne den Facebook-feeden du leter etter under én URL.

Den globale Facebook-strukturen ble utviklet for å hjelpe internasjonale merker å opprettholde én enkelt fan-side, samtidig som erfaringer blir lokalisert for brukere over hele verden. Globale sider har en felles Liker-telling, men profilbilde, forsidebilde, innlegg og språk vil være forskjellig fra område til område.

Hvis du bor i et område der det er satt opp en regional Facebook-side, blir du automatisk dirigert til den når du navigerer til Synergys Facebook-URL. Bor du for eksempel i Roma, blir du automatisk dirigert til Italias Facebook-side og ikke den globale siden. Hvis du bor i et område der det ikke er satt opp en Facebook-side, blir du dirigert til den globale siden. På den globale siden vil det bare bli lagt ut informasjon som er aktuell for alle områder.

Vil du se hva som skjer i Synergys markeder rundt om i verden? Gå til Facebook-siden til Synergy WorldWide og klikk på ikonet rett til høyre for «Del»-knappen. Klikk deretter på «Bytt region» på rullegardinmenyen. Derfra kan du velge det aktuelle landets Facebook-side som du vil vise. Landet du «lagrer innstillenger for», blir den siden som vises hver gang du besøker Synergys Facebook-side.

Hvis du ikke allerede «Liker» Synergys Facebook-side, gjør du det NÅ for å motta direkte oppdateringr fra Synergy-ledelsen og bli mer involvert i Synergy-familien.

Ved å ha denne globale siden, kan vi samle sammen den globale fan-skaren vår. Vi er entusiastiske med hensyn til dette fremskrittet i vår markedsføringsstrategi, idet Synergy fortsetter å utvide og spre sitt budskap over hele verden.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us