Stor friidrettsstjerne setter sin lit til V3-systemet


Når du møter den 70 år gamle John McDermott, vil du finne ut at han er Synergy-teammedlem og har irsk blod i årene. Det du kanskje ikke gjetter, er at John sannsynligvis løper fortere enn deg.

Han innehar i øyeblikket mange friidrettsrekorder i flere øvelser som 200-meter sprint, 300-meter hinderløp og tikamp. Nå tror du sikkert at disse rekordene iallfall er 50 år gamle, men nei, de er alle satt i de senere årene. I fjor kunne John legge til internasjonale medaljer på sin stadig voksende liste over bragder, inkludert en gullmedalje i 300-meter hinderløp, en sølvmedalje i 400-meter hinderløp og en bronsemedalje i tikamp under verdensmesterskapet innendørs i Budapest.

Han konkurrerer mot andre store idrettsutøvere i aldersklassen 70-74 år, og er blant de beste løperne i verden i sin aldersgruppe. John elsker og setter sin lit til Synergys V3 System – ProArgi-9+, Mistify og Phytolife – fremfor noe annet produkt i verden han kunne bruke for å opprettholde sin atletiske utholdenhet.

«Helse og velvære for eldre friidrettsutøvere er enda viktigere enn det er for de yngre idrettsutøverne. Hell og gode gener spiller selvfølgelig en stor rolle når det gjelder å holde seg veltrent og skadefri, og jeg verdsetter hvor heldig jeg er som klarer å gjøre det jeg gjør,» sa han.

Foruten hell er det imidlertid nødvendig med en god porsjon lidenskap for sporten og atskillige timer med trening for å opprettholde Johns atletiske utholdenhet på elitenivået. John stoler derfor på Synergys V3 System for å få mest mulig utbytte av sin treningsinnsats.

«Jeg tror virkelig at Synergys V3-produkter har stor betydning for min ernæring, mine prestasjonsnivåer og mitt generelle velvære. Kostholdet og treningsrutinen gir meg styrken jeg trenger for å slå de motstanderne som var raskere enn meg for bare noen få år siden,» sa han.

I år er han klar til å være med i World Masters Championships i Lyon, Frankrike, der han skal konkurrere i tikamp, 300-meter hinderløp og 400-meter sprint.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us