Profesjonell terrengsyklist bruker Synergy-produkter som en del av treningsoppleggetDette er den profesjonelle 21-år gamle terrengsyklisten Oskar Macuk fra Stettin – en våghals og Synergy-entusiast. Hvis du skulle overvære et terrengsykkelrace i Polen eller i nabolandene, kommer du mest sannsynlig til å legge merke til Oskar  i sebrabukser som kaster seg ut i endeløse baklengs saltomortaler og styrespinn. Hva tror du drivkraften bak hans bedrifter er? Jo, svaret er ProArgi-9+ og e9, for å nevne noe.

«Synergy-produkter er en viktig del av treningsopplegget mitt, fordi de hjelper meg til å tøye grensene som idrettsutøver,» sa Oskar.

Selv om Oskar er best kjent for sin umettelige apetitt for adrenalin og halsbrekkende vågestykker, er han også en engasjert fysioterapi-student og fan av klassisk rock. Hans store drøm er å reise verden rundt og delta i terrengsykkelrace underveis.

Han lever i pakt med Dalai Lamas ord: «For å utføre en positiv handling, må vi utvikle en positiv visjon.» Dette er en oppfatning helt i tråd med Synergys verdier.

Vi er beæret at konkurrerende og inspirerende idrettsutøvere som Oskar, legger inn Synergy-produkter i treningsrutinene sine. Vi gleder oss til å se de vågestykkene Oskar oppviser neste gang!


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us