Meddelelse fra den administrerende direktør: Sommeren 2015

Synergy-ledere fra hele verden kan fortælle om, hvor fantastiske Synergys arrangementer er, hvis du vil etablere kontakt med ligemænd, få værdifuld træning og introducere nye teammedlemmer for Synergy-fællesskabet. Arrangementerne byder ligeledes på en masse inspirerende præsentationer, underholdning og sjov. Efterhånden som sommeren går på hæld, kan du spændt vente på årets bedste arrangement, Summit 2015 i Rom!

Synergy har været en anerkendt virksomhed inden for hjerte-kar-sundhed i mange år, men vi har siden udvidet vores rækkevidde til nye markeder og demografier. Vi ønsker stadig at forbedre hjerte-kar-sundhed, og vores produkter bruges nu af topatleter over hele verden til at maksimere deres præstation under træning og konkurrence. Tusindvis af mennesker har oplevet, hvordan vores produkter hjælper dem med at opnå vægttab.

Synergy er stolt over at have sponsoreret Team IAM Cycling på Tour de France i sommer. Holdet opnåede en utrolig placering blandt Top 10! Vores atleter ikke er de eneste, der har klaret sig godt i år. Vores teammedlemmer har også haft et succesfuldt år. Jeg ser frem til at se, hvordan vores bedst præsterende teammedlemmer bliver anerkendt ved vores Summit. Vi glæder os ligeledes til at vise de nye produkter frem, fortælle om vores kampagner og give tips til opbygning af forretning. Hold øje for et forretningsændrende program, som lanceres ved Summit 2015. Denne nydesignede forretningsmodel kan hjælpe dig med at maksimere dit potentiale hos Synergy som aldrig før.

Det er dog aldrig for tidligt at begynde at planlægge til Legacy Retreat 2016 i Kona, Hawaii. Udnyt den kampagne, som lanceres i Rom, så du kan sikre din plads på Legacy Retreat. Klik her for at læse om de nuværende kvalifikationer.

Jeg glæder mig til den næste del af 2015, og jeg ser frem til at se dig på vores kommende arrangementer. Når Summit 2015 er færdig, er vi vært ved flere arrangementer som opsummere de spændende produktlanceringer og programmer fra Rom. Vores første arrangement er i Östersund i Sverige den 26. september. Vi udsender snart flere oplysninger, så hold godt øje med dem.

Jeg har nydt de første par måneder som administrerende direktør, og jeg har især nydt at arbejde sammen med jer alle. Jeg ønsker jer tillykke med endnu et vellykket kvartal. Håber at se dig på Summit 2015.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us