Summit- Spørsmål og Svar


Spørsmål: Vil det være oversettelsesutstyr tilgjengelig?
Svar: Du kan hente hodetelefoner for oversettelse ved registrering. Du må oppgi navnet ditt og ditt Synergy ID-nummer. Dersom du ikke leverer tilbake hodetelefonene etter siste sesjon, må du betale en avgift på 300 Euro. Beløpet vil bli belastet det kortet du fremviste ved registreringen.

Spørsmål: Hva er kleskoden for Summit?
Svar: For de fleste aktiviteter gjelder pent, men uformelt antrekk (business casual). På anerkjennelseskvelden liker mange å kle seg mer formelt (kvinner i cocktailkjole og menn i jakke og slips). Pent og formelt antrekk gjelder også ved VIP-mottakelsen.

Spørsmål: Når er Summit Store åpen?
Svar: Fredag 4. september
13:00-20:00
Lørdag 5. september
9:00-16:00

Spørsmål: Hvordan kan man betale i Summit Store?
Svar: Alle betalingsmåter som er akseptert på internett, kan benyttes ved betaling i Summit Store. Kontanter vil ikke bli akseptert.

Spørsmål. Kan man få produktene sendt hjem? 
Svar: Ja, vi vil bruke samme bestillingssystem som ellers. Du må betale vanlig pris for forsendelse. Forsendelse av markedsføringsartikler vil ikke være mulig.

Må man delta på Summit for å få kjøpe produktene til kampanjepris? 
Svar: Kun teammedlemmer som deltar på Summit, kan kjøpe produkter til nedsatt pris. Retur er ikke mulig. Dette gjelder alle produkter og markedsføringsartikler.

Spørsmål: Vil det være reserverte sitteplasser under hovedsesjonene?
Svar: Under første hovedsesjon vil det være reserverte sitteplasser for å samle deltakerne fra hvert land, slik at nasjonsparaden blir enklere å koordinere. Under siste sesjon vil det være reserverte sitteplasser for alle nye Team Leaders og høyere. Under de øvrige sesjonene vil det ikke være reserverte sitteplasser.

Spørsmål: Kan jeg ta med gjester til noen av møtene?
Svar: Alle deltakere som har betalt registreringsavgiften, har adgang til møtene. De som ikke er registrert, har bare adgang til Summit Store.

Spørsmål: Jeg er invitert til VIP-mottakelsen. Hvor og når blir den holdt?
Svar: VIP-mottakelsen vil bli holdt i restaurant Caffè Delle Arti fra 20:00-22:00 og omfatter middag og underholdning. Kleskoden er pent og formelt antrekk — kvinner i cocktailkjole og menn i dress. De som er invitert til denne mottakelsen, vil ha emblemet VIP Reception på navneskiltet de får utdelt ved registreringen. Dette emblemet er deltakerens billett til mottakelsen. Du har selv ansvar for transport til restauranten. Adressen til Caffe delle Arti er Via Gramsci 73 Roma 00197.

Spørsmål: Hva er VIP Checkout?
Svar: Under Summit kan alle som har et VIP Checkout-emblem på navneskiltet, dra fordel av raskere betaling på vei ut fra Summit Store. Se etter kassen som er merket VIP Checkout, når du skal betale for det du vil kjøpe.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us