Våg å ta Kontakt av Peppe Lucio, Pearl Executive


Folk over hele Europa spør alltid om hemmeligheten bak min suksess med nettverksmarkedsføring. Svaret er enkelt og alltid det samme: duplisering. Hvordan dupliserer vi? Engasjer folk hver dag, snakk med innlevelse, og gjør disse to tingene hele tiden.

Det vanskeligste med denne bransjen er å lære å ta kontakt og snakke med folk. Når du har lært å ta kontakt med andre, går resten på skinner.

Ikke vær redd
Hovedmålet vårt er å formidle Synergy-mulighetene til andre. Hvis vi vil forandre livet vårt, må vi lære å bli modige og våge å åpne munnen.

Hvis du virkelig tror på det du driver med, burde det være lett å gå bort til noen og si: «Hei! Jeg vil gjerne snakke med deg om et supert prosjekt jeg jobber med for et helt spesielt selskap, hvis du kan avse 15–20 minutter.»

De du snakker med, må føle energien din. Vi må rekruttere ikke bare for å rekruttere, men for å bygge opp noe som varer. Dette må vi fortsette å gjøre hver dag, og alltid lære av hva som fungerer og hva som ikke gjør det.

Vær klar til å snakke
Enten du befinner deg på en bar, på toget, på treningssenteret eller du gjør ærender, må du være klar til å engasjere noen i en samtale om Synergy. Man kan aldri vite – i dag kan være dagen da du finner forretningspartneren du har lett etter. Hvis du ikke engasjerer folk rundt deg, kan du gå glipp av en viktig mulighet.

Jeg reiser hele tiden og møter nye mennesker hver dag. Jeg snakker ofte med de som sitter ved siden av meg på toget, og forteller at jeg er på vei til et møte for å snakke om en spennende forretningsmulighet. Jeg gir dem visittkortet mitt og spør om jeg kan få lov til å sende noen brosjyrer og produktprøver hjem til dem, og følge opp senere. Vekst i virksomheten din begynner med ordet «hei».

Ha meningsfylte samtaler
Mange av kollegene mine begår den tabben å starte samtaler ved å snakke om produktene. En person du tar kontakt med ved å snakke om produktet, vil nesten alltid si at han/hun ikke er interessert eller at han/hun bruker en annen produktserie. Og her stopper samtalen opp.

Innled i stedet samtalen ved å forklare at et selskap som heter Synergy WorldWide kan forandre livet deres. Introduksjonen av produktet kommer senere. Fortell at du jobber med et prosjekt som kan forbedre livet deres. Dette er en reell mulighet, ikke bare et hvilket som helst selskap som vil ta pengene dine. Når du beviser for dem at du vil hjelpe dem med å lykkes, vil du oppleve at de lytter med større interesse.

Så skal du spørre hva de selv ønsker å få ut av muligheten. Vi må bli flinke til å sette oss selv i andres sted. Hvis vi klarer å oppnå god kontakt med personen, klarer å åpne hjertet og sinnet deres og skape interesse, får vi dem med på laget. Hvis vi hjelper dem med å påpeke hvordan livet deres kan bli bedre med Synergy-muligheten, vil de begynne å forstå Synergy WorldWides mål i en videre forstand – å skape noe som varer.

Det viktigste du kan dele med en potensiell distributør, er kanskje din egen suksesshistorie, herunder hva du drev med før du begynte å jobbe med Synergy WorldWide, og hvilke forbedringer du har oppnådd etterpå. Øv på å fortelle historien din på 1–2 minutter. De vil være mer interessert i å høre på deg hvis du kan bevise at denne muligheten fungerte for deg.

ADet aller viktigste poenget er at vi forandrer folks liv gjennom økonomisk frihet. Produktet er motoren som gjør det mulig for oss å oppnå økonomisk frihet. Før vi selger et produkt, selger vi en livsstil med ubegrensede muligheter.

Slutt aldri å lete
Forestill deg at du spaserer langs et travelt fortau i en trafikkert gate, med sønnen din bak deg. Du snur deg og finner ham ikke. Fortsetter du å gå? Selvfølgelig ikke. Du begynner å lete etter ham med en gang. Du gjør alt du kan for å finne ham. Vi må jobbe med samme intensitet når det gjelder Synergy-virksomheten.

Vi vandrer ofte blindt rundt i livet og forsøker å komme oss gjennom dagene. De fleste mennesker lar livet bare passere. Mange mennesker har drømmer, men kan aldri realisere dem fordi de mangler midlene eller ressursene som trengs. Jeg sørger for å fortelle nye kontakter at de må forandre seg hvis de skal få det de ønsker her i livet. Jeg vil at folk skal drømme igjen. Vi lever i en verden der vi ikke drømmer, og vi vil at folk skal vite at vi har verktøyene de trenger for å begynne å drømme igjen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us