Spotlight: Berit Reaver, Team Manager

Selvom Berit Reaver sluttede sig til Synergy i 2008, besluttede hun sig først i 2013 for at lave en fuldtidsforretning ud af det. Berit var klar til at dele Synergys fordele med folk omkring hende lige fra kvalitetsprodukterne til den gode forretnings- og bonusplan. Hun etablerede et dedikeret og engageret team og de besluttede sig sammen for at gå efter Million Dollar Club. På dette tidspunkt opdagede Berit, hvor vigtigt det er at have et stærkt, dynamisk team bag sig, og dette er endnu en side af Synergy WorldWide som hun lidenskabeligt støtter.

"Jeg elsker at man i Synergy kan fokusere på at hjælpe en ny person, og samtidig blive belønnet for det", sagde Berit. "Det er en stor glæde at hjælpe andre nå deres mål, både sundhedsmæssigt og økonomisk. Det har altid betydet meget for mig at hjælpe andre opnå succes på alle niveauer, selvom det ofte før i tiden skete på min bekostning. Med Synergy er jeg startet på et helt nyt kapitel hvad det angår. Jeg kan nu både hjælpe andre og samtidig hjælpe mig selv".

Berit har skabt et solidt fundament ved at oplære sit team i at fokusere på at opbygge deres downlines gennem duplikering. Hendes mål er at sikre, at hendes teammedlemmer i det mindste får deres produkter gratis, da dette øger moralen og giver dem mulighed for at leve et sundt og godt liv. På trods af den succes hun allerede har haft i sin forretning, er hun stadig dybt engageret i samarbejdet med sine teammedlemmer, som alle dele hendes ønske om at forbedre folks liv gennem de muligheder og produkter som Synergy tilbyder.


Da Berit besøgte Hughes Center for Research and Innovation og så hvordan den Europæiske produktlinje blev udvidet, fik hun energien til at nå niveauet Team Manager. Hun er ivrig efter at fortsætte i det tempo, som blev skabt ved Summit 2015, og ser frem til at nå endnu flere milepæle inden Summit 2016 i Wien.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us