Terugblik op Summit 2015

Tijdens de tot nu toe grootste Europese Summit kwamen meer dan 1200 Synergy-teamleden samen in het elegante Auditorium Parco Della Musica in Rome voor wederom een ongekend Summit-evenement.

Rome bood een rijke historische achtergrond voor dit grootse evenement en hoewel iedereen naar de Summit kwam voor zijn of haar eigen redenen, ging men naar huis met één-en-hetzelfde doel: Leave a Legacy.

De Summit ging officieel van start op donderdagavond met een openingsreceptie die werd opgeluisterd door gladiatoren, levende standbeelden en een levendig, live optreden van de Disco Bandits. Het was een gedenkwaardige avond voor iedereen en een ongekende start van een energiek weekend.

Op vrijdagochtend gingen de algemene sessies van start met een warm welkom aan alle executives die op het podium werden voorgesteld. Vervolgens had elk teamlid zijn of haar kans om te stralen op het podium tijdens de Parade of Nations, waar men trots zwaaide met de vlaggen van het eigen land en samen met het applaudisserende publiek juichte.

Synergy President Dan Norman was de eerste presentator op het podium. Hij feliciteerde heel Europa met wederom een jaar vol groei en hij vertelde meer over de geweldige dingen die Synergy dit, en de komende jaren te wachten staan.

De sensatie groeide nog meer toen Vice President Stewart Rutter twee nieuwe producten presenteerde: SLMsmart Chocolate Meal Replacement en Body Prime. SLMsmart Chocolate bevat alle gezondheidsvoordelen die ook te vinden zijn in de populaireSLMsmart Vanilla Meal Replacement. Dit product is nu verkrijgbaar in de winkelwagen. Deelnemers aan de Summit hadden de kans om het allernieuwste product van Synergy te kopen in de Summit Store: Body Prime. Het product is een eigendomsrechtelijk beschermde mix die uniek is in Europa. Het zal vanaf januari 2016 in heel Europa verkrijgbaar zijn.

Tijdens zijn presentatie vertelde Chief Scientific Officer Dr. Matthew Tripp de deelnemers alles over elke fase van de ontwikkeling van Body Prime, van onderzoek tot klinische trial, dat volledig is uitgevoerd in ons hypermoderne Hughes Center for Research and Development.

De lancering van het nieuwe, uniforme inkomstenmodel Elite Honors, was het hoogtepunt van de vrijdagmiddagsessie. Deelnemers maakten driftig notities terwijl Stewart Rutter de details van dit bedrijfsbevorderende systeem uitlegde. Teamleden wordt geadviseerd om het te volgen en zo het Synergy-beloningsplan te maximaliseren. De leden die het Elite Honors-model volgen, kunnen Elite Honors Qualified worden en hun voordeel doen met de Go Elite-promotie. Synergy-leden uit de VS, Europa en zelfs Zuid-Korea brachten de rest van die sessie door met het bespreken en waarderen van dit nieuwe bedrijfsmodel. Men is er duidelijk blij mee.

's Avonds werd het exclusieve VIP-receptiediner gehouden in het schitterende Caffé delle Arti ter ere van de hoogst gerankte teamleden van het jaar. De mensen die zich hadden gekwalificeerd kunnen terugkijken op een avond vol culinaire hoogstandjes, prachtige wijnen en ontspannen gesprekken, omgeven door de prachtige kunst op de locatie.

Zaterdagochtend stond in het teken van stimulerende en krachtige presentaties van Amerikaanse en Europese top executives die deelnemers inspireerden om hun meest ambitieuze doelen na te streven op hun pad naar succes. Het evenement werd afgesloten met de erkenningssessie en executives feliciteerden de talrijke deelnemers die de positie van teamleider of hoger hadden behaald, evenals de 10 individuen die een Legacy Award in ontvangst mochten nemen en als voorbeeld dienen. Dit jaar werd een indrukwekkend aantal hoogste prestaties binnen Synergy toegekend, waaronder drie Pearl Executives, één Emerald Executive, één Diamond, één Million Dollar Club-award en 10 Legacy Awards met de allereerste Will Martin Hope of Synergy-award.

We willen iedereen die aanwezig was bij de Summit 2015 in Rome en die heeft bijgedragen aan een schitterend evenement, van harte bedanken. Met het Elite Honors-model, één nieuw product op de plank en een ander aan de horizon, en een frisse nieuwe kijk op de toekomst, belooft dit jaar nog vele geweldige dingen voor Synergy WorldWide.

Houd in de komende weken onze blog in de gaten voor meer details over de nieuwe producten, programma's en promoties.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us