Er Synergys produkter økologiske?


Når det gjelder kosttilskudd, fortjener du topp kvalitet. Et av de vanligste spørsmålene til kundeservice er; "Er Synergys produkter økologiske?"

Som mange av dere vet, viser betegnelsen "økologisk" til en plantedyrkingsmetode der det ikke benyttes syntetiske kjemikalier. Vårt kvalitetsteam utfører omfattende tilsynsbesøk og testing av råmaterialer for å sikre at alle urter og råmaterialer oppfyller økologiske standarder. Siden vi foretar en streng intern testing, benytter vi ingen tredjepart for å få en økologisk sertifisering av våre ferdige produkter. Prosessen med økologisk sertifisering er primært for markedsføringsformål.

Når det er mulig, kjøper vår innkjøpsavdeling inn økologisk sertifiserte ingredienser. For flere ingredienser er det imidlertid ikke relevant med økologisk sertifisering. Viltvoksende planter dyrkes ikke på gårder og kan derfor ikke sertifiseres som økologisk. Vi kjøper flere urter fra andre land enn USA, og det er svært få andre land som har standarder for økologisk sertifisering. Vi samarbeider kun med leverandører som oppfyller våre strenge kvalitetsstandarder. Våre omfattende tilsynsbesøk og inspeksjoner hos alle leverandører og av deres produkter sikrer at våre urter oppfyller økologiske standarder.

Når du handler hos Synergy WorldWide, er du garantert at produktene ikke inneholder rester av gjødsel, sprøytemidler eller andre forurensninger.

Dersom et firma tilbyr et produkt som er økologisk sertifisert, betyr ikke det nødvendigvis at ingrediensene er av høy kvalitet. Også økologiske råvarer kan være forurenset gjennom vann og kilder som leverandøren ikke kjenner til. Det virkelige beviset ligger i testingen, som Synergy utfører i henhold til industriens strengeste praksis for kvalitetssikring.

Du kan være trygg på at vi tilbyr produkter av høyeste kvalitet, som er fremstilt etter de høyeste standarder for renhet.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us