Team Elite: Maurizio Biasci

Gratulasjoner til Maurizio Biasci, Synergy Italias Team Elite!

Maurizio begynte sin karriere innenfor nettverksmarkedsføring for ni år siden, og hans lidenskap for denne bransjen har vokst seg sterkere år for år. Han ble opprinnelig opptatt av
nettverksmarkedsføring på grunn av de store mulighetene for dem som er villige til å arbeide hardt, og på grunn av de energiske menneskene som denne bransjen tiltrekker. I dag setter han stor pris på hvor raskt nye teammedlemmer blir belønnet for sitt pågangsmot og engasjement.


“Jeg forteller mine venner og distributører at om de arbeider hardt de første to eller tre årene, vil de dra nytte av det i over tyve år,” sier Maurizio.

Etter at Maurizio ble med i Synergy, har han avansert raskt til Team Elite gjennom hardt arbeid, en beslutning om å lede ved å være et eksempel, og ved å praktisere prinsippene for duplisering. Han er overbevist om at alle kan nå målene sine dersom de snakker fra hjertet og er lidenskapelig opptatt av produktene og mulighetene Synergy tilbyr.

Maurizio har også stor tro på en sterk teamdynamikk. Han arbeider for å bygge sterke relasjoner mellom teammedlemmene sine. Han kjenner seg personlig ansvarlig for teammedlemmenes suksess og gjør alt han kan for å støtte dem.

“Når en distributør bestemmer seg for å bli en del av mitt team, legger han i stor grad sin egen fremtid og sin families fremtid i mine hender", sier Maurizio. "Derfor føler jeg meg personlig ansvarlig for deres beslutning om å bli med i Synergy, og jeg arbeider sammen med dem for å være sikker på at de steg for steg oppnår størst mulig suksess.”

Som ny Team Elite har Maurizio klokketro på både Synergys innbringende kompensasjonsplan og de enestående produktene. Han ser på sitt nye pin-nivå som en stor ære, men har allerede satt seg som mål å bli Pearl Executive. “Jeg har tro på at man alltid skal fokusere på målet og aldri se seg tilbake. Ikke gi opp - stå på til du når toppen.”

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us