Spotlight på Elite Honors


Med Elite Honors-programmet i full sving bygger teammedlemmer sterkere forretninger ved hjelp av definerte og månedlige mål.

I september kvalifiserte 330 teammedlemmer i Europa seg for Elite Honors. Det betyr at minst 330 nye distributører ble registrert og at mer enn 1000 kunder ville kjøpe Synergys produkter. Teammedlemmer som blir Elite Honors-kvalifisert, har oppdaget at Elite Honors inntjeningsmodell er akkurat det de har savnet i forretningen sin.

Gratulerer til alle som hittil har lykkes gjennom Elite Honors!

Her er noen ord fra våre nyeste Elite Honors-kvalifiserte om deres suksess med Elite Honors:

Bostjan Pilej og Irena Kladivar, Team Directors, Slovenia

“Elite Honors Club ble lansert på et perfekt tidspunkt. Dette systemet legger vekt på fornøyde kunder og å støtte teamet og er en strukturert oppskrift for langsiktig suksess for både teamet og forretningen din. Det er like viktig å beholde kunder som å registrere dem, og Elite Honors-systemet hjelper deg med å utvikle ferdigheter som er nødvendige både for å bygge gode relasjoner til kundene dine og for å bygge forretningen din. Det gir deg de verktøyene du trenger for å kunne tilby kundene reelle løsninger på helseproblemene deres samt mer vitalitet, men også for å få forretningen din til å vokse. Å bli Elite Honors-kvalifisert vil styrke og forbedre disse ferdighetene, som er så viktige for langsiktig suksess.”

Susanne & Andreas Willhöft, Team Leaders, Tyskland

“Å bli Elite Honors-kvalifisert har blitt en sterk motivasjon for teamet vårt, og det har styrket båndene mellom teammedlemmene. Vi samarbeider for å nå det målet. Sammen promoterer vi forretningen vår via sosiale media, holder konferansesamtaler og gjør oppfølging, og vi samles for å dele ut flyers og organisere informasjonsmøter. Gjennom denne prosessen har vi blitt sterkere og mer samkjørte som team, og det har også styrket våre individuelle forretninger. Nyere teammedlemmer lærer hvordan de bygger et godt fundament for fremtidig suksess, mens mer erfarne teammedlemmer fortsetter å utvide forretningene sine på en langsiktig måte.”

Hans Svärd, Team Manager, Sverige

"Å satse på Elite Honors har hjulpet meg til å bli en bedre leder for teamet mitt. Det har gitt meg klart definerte mål å arbeide mot og hjelper teamet mitt med å holde fokus. Å bli Elite Honors-kvalifisert er en sterk motivasjon og et flott mål å jobbe mot sammen, uansett hvor lang eller kort tid dere har vært i selskapet. Elite Honors-systemet har gitt kraftig økt vekst i forretningen min, så jeg kan lede ved å være et eksempel, samtidig som jeg hjelper teammedlemmene mine med å bygge egne forretninger.”

Klikk her for å få vite hva som kreves for å bli Elite Honors-kvalifisert.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us