ProArgi-9+ vant prisen for beste nye produkt på CAMexpo!


Det var flere enn 15 000 besøkende på messen 2015 CAMexpo som nylig ble arrangert i London. Der samlet helsepersonell seg for å bli kjent med nye produkter og delta på workshops med eksperter innen helsebransjen. I år deltok en gruppe teammedlemmer fra Synergy på denne 2-dagers messen for å presentere Synergys bestselger ProArgi-9+.

Alle leger, terapeuter, farmasøyter og helsekostforhandlere som deltok på CAMexpo, fikk anledning til å stemme på “Best New CAM Product.” ProArgi-9+ slo 35 andre produkter under New Product Showcase på åpningskvelden og vant prisen!

“Det er første gang vi har deltatt på CAMexpo, og det har vært helt fantastisk,” sier teammedlem Lorraine Knight etter å ha mottatt prisen. “Det er en stor ære for oss å vinne denne prisen, som gir produktet vårt den anerkjennelsen det fortjener. Dette er en flott bekreftelse, og vi er overlykkelige over å vinne.”
Lorraine Knight og Peter Tarbitten organiserte og betjente ProArgi-9+-standen sammen med teammedlemmene Tamara McKenzie og Mark Weston og deres sponsorer Paul og Kate Flint. De inviterte dem som besøkte messen, til å teste produktet og komme tilbake til standen 45-60 minutter senere for å rapportere resultatet. De aller fleste som prøvde produktet var mer enn fornøyd og var ikke i tvil da de stemte frem ProArgi-9+ som beste nye CAMexpo-produkt. Da messen var over, hadde Synergy en liste over nye kunder og distributører.

“Å motta denne prisen er en bekreftelse på at ProArgi-9+ er et produkt som folk ønsker og trenger,” sier Paul Flint. De som aldri har hørt om ProArgi-9+ før, blir forbløffet over helsefordelene og opplever effekt umiddelbart når de prøver produktet. Helsepersonell, spesielt i Storbritannia, kjenner godt til CAMexpo, og denne prisen vil bli et tema når vi i fremtiden presenterer ProArgi-9+ for leger og terapeuter.”

Vi er henrykte over at kraften i ProArgi-9+ ble oppdaget av tusenvis av respekterte helsearbeidere. Takk til denne fantastiske messen og teammedlemmene som stilte opp med stand.

KLIKK HER for å lese mer om CAMexpo-prisene.CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us