Del din ferd mot Elite Honors med oss!

I begynnelsen av hver måned setter teammedlemmer over hele verden seg som mål å bli Elite Honors-kvalifisert. De fokuserer på dette og arbeider flittig. Hva er Elite Honors? Klikk her for å lære mer.

Å bli Elite Honors-kvalifisert er en flott prestasjon, og vi vil gjerne se deg i action! Del fotoer fra din ferd mot Elite Honors med oss, og vi vil belønne deg på veien.

Fredag 2. oktober 2015 starter vi med den første av en rekke #GoElite Giveaways. Alt du trenger å gjøre for å vinne en premie, er å poste iøynefallende bilder av deg selv mens du bygger din Synergy Elite-forretning. Del bildene på Instagram, Facebook eller begge steder og bruk hashtaggen #GoElite! Giveaways vil skje en gang i blant, så sjekk Facebook- og Instagram-kontoen din/vår? for å få vite når det er på tide å poste.

SLIK KAN DU VINNE:

  • Post et foto av deg selv mens du bygger din Elite-forretning. Eksempler: Ta et bilde av deg selv mens du arrangerer et Synergy-møte, har på deg din velfortjente Elite Honors-pin, gir en smaksprøve til en venn, lærer bort Elite Honors-modellen til noen.....og så videre. Så lenge du viser at du jobber aktivt mot ditt Elite Honors-mål, vil bildet gjelde i konkurransen.
  • Skriv datoen bildet ble tatt i bildeteksten. Vi ønsker å se nylige Elite-aktiviteter!
  • Skriv hashtaggene #GoElite og #Synergyworldwide i innlegget ditt. Dersom du ikke skriver hashtagger, kan vi ikke finne bildene dine!
  • Bildene kan postes på Facebook og Instagram. Dersom du poster begge steder, fordobler du vinnersjansene dine! Her finner du oss:
    -Instagram: @synergyworldwide
    -Facebook-konto: https://www.facebook.com/synergyworldwide

PREMIER:

T-skjorter, jakker, ryggsekker, i-pad-mapper, minnepenner, vannflasker… det er mange spennende premier! Noe av dette kan du vinne bare ved å vise oss hva du gjør for å bli Elite Honors-kvalifisert.
                                                                                         
Vi gleder oss til å se hva du gjør og opplever på din ferd mot Elite Honors. Kanskje er første giveaway rett rundt hjørnet, så fort deg å poste bilder!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us