Synergy sponser norske langrennsløperen Håkon Mikalsen


Jeg er 25 år bor i Tromsø, oppvokst i Nordreisa (begge plasser i Nord-Norge/Troms fylke). Vært langrennsløper hele livet. Oppnådd gode resultater gjennom målrettet og langsiktig trening. Har representert det norske landslaget i U23-VM (11. og 12. pl) og internasjonal verdenscup (41. og 46. pl). Har 2. pl i Norgesmesterskap for junior og 7. pl i senior. Ble tatt ut på det norske rekrutteringslandslaget våren 2012.

Da opplevde jeg en periode på 2 år at kroppen ikke fungerte, manglet energi og jeg måtte gi meg som langrennsløper. Tidlig i 2014 begynte jeg på Synergys produkter og har siden den gang "fått tilbake" kroppen og energien. I dag er jeg en del av Team Veidekke Nord-Norge (langrennssatsing i regi av Norges Skiforbund som rekrutterer løpere til landslag).

Jeg er ferdig utdannet Sivilingeniør innen olje/gass (geofysiker) og har et tilbud fra Statoil om jobb. Har sagt at jeg ønsker å satse noen år 100 % som skiløper og har fått permisjon fra jobben. Det betyr at jeg driver med langrenn på heltid og er avhengig av samarbeidspartnere for å kunne satse.

Forbruk og erfaring med Synergy's produkter: 
Jeg starter dagen med 1 e9, 1 pa9+ og 1 SLMsmart shake.

Under første treningsøkt bruker jeg:
1-2 e9 og 1 ProArgi9+. Like etter økten fyller jeg på med 1 SLMsmart shake + 1 ProArgi9+.

Under den andre treningsøkten bruker jeg:
1 e9 og 1 ProArgi9+ i drikkebeltet.

Totalt bruker jeg 4-5 ProArgi9+, 2 SLMsmart shakes og 3-4 e9 om dagen.

Da jeg begynte med denne kombinasjonen i november i fjor fikk jeg veldg bra respons. Jeg kunne trene mye mer og hadde energi hele dagen. Restitusjonsfasen ble også mye bedre, og trening og restitusjon henger veldig tett sammen. Jeg tar også Phytolife og Mistify om morgenen og kvelden. Jeg har ikke vært syk de siste to årene, og det er helt fantastisk! Tidligere var jeg mye plaget av vond hals/forkjølelse, og det er ikke et tema å være/bli syk.

Som du skjønner har jeg veldig gode erfaringer ved å bruke produktene. Derfor ønsker jeg å bruke de i framtiden også. I vinter har jeg målsetning om å konkurrere på høyeste mulig nivå, dvs verdenscup. Om to år er det VM i Lahti, Finland og det er noe jeg har som målsetning. Langrenn er nasjonalidretten i Norge, det er enorm interesse men også enorm stor konkurranse om å nå toppen. Derfor er jeg avhengig av kosttilskudd og ernæring av høyetste kvalitet. Siden Synergys produkter gir meg styrke, energi og balanse i hverdagen, er dere et selskap jeg ønsker å promotore og noe jeg virkelig kan stå inne for som skiløper.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us