Økt etterspørsel etter proteinprodukter og måltidserstatninger

Mellom 2009 og 2014 ble proteinprodukter de mest etterspurte helseproduktene, med en salgsøkning på 59,3 % ifølge Euromonitor. Dessuten er måltidserstatninger dagens mestselgende produkter for vektkontroll! Det antas at begge trender vil bestå i overskuelig fremtid, siden mange blir stadig mer opptatt av helsen sin og av å holde seg i form.

Synergy WorldWide er klar over denne trenden og bestemte seg derfor for å møte krav fra kunder over hele verden ved å tilby SLMsmart måltidserstatning, en deilig shake med 26 gram proteiner i hver porsjon. Men hva er det som gjør proteiner og måltidserstatninger så viktige i et kosthold?

Hvorfor proteiner?

Menneskekroppen er i stor del bygget av proteiner. Det finnes proteiner i både den ytre og indre membranen til alle levende celler og også i:

  • muskelvev 
  • knokler
  • røde blodceller og plasma
  • hår og negler
Kroppen trenger proteiner for å lage enzymer, som har mange funksjoner i kroppen, blant annet fordøyelse av mat og produksjon av nye celler. En av de viktigste funksjonene til proteiner er å være byggestein for nevrotransmittere, som sender beskjeder mellom nerveceller og andre spesialiserte celler, som muskelceller.

Veldig mange vil fortsette å prioritere trening og fitness, så proteiner vil bli stadig mer etterspurt siden de er helt nødvendige for muskelvekst. SLMsmart måltidserstatning ble designet av våre egne forskere til bruk i programmer for vektkontroll, og mange bruker nå SLMsmart på grunn av innholdet av proteiner og viktige næringsstoffer.

Hvorfor måltidserstatninger?

Hverdagen blir stadig mer travel for de fleste, og det kan være vanskelig å få i seg riktig næring til hvert måltid, spesielt dersom man prøver å kontrollere vekten. Det er derfor stadig flere som bruker måltidserstatninger; shaker som er næringsrike og raske å lage og som kan fylle hullene i et ufullstendig kosthold. Dessuten er det praktisk å ha et par måltider med seg i vesken eller bilen, så du raskt kan tilberede et velsmakende alternativ til å hoppe over et måltid eller å kjøpe usunn hurtigmat.

Dersom du leter etter en enkel måte å kontrollere vekten på eller en praktisk måte å få i deg riktig næring på, så vil SLMsmart vise deg hvorfor måltidserstatninger har blitt så ekstremt populære. Når du tilføyer SLMsmart til kostholdet, er du på vei mot ditt bedre jeg og får stillet suget etter sjokolade og vanilje uten å spise usunt. Uansett om du bruker SLMsmart for å få i deg riktig næring eller fordi du ønsker å kontrollere vekten eller trener, så er den full av den næringen du trenger og har en smak du vil elske.

Klikk her for å kjøpe SLMsmart måltidserstatning.
Klikk her for faktaarket om SLMsmart måltidserstatning.
CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us