Spotlight på Elite Honors


Med Elite Honors-programmet i full sving bygger teammedlemmer sterkere forretninger ved hjelp av definerte og månedlige mål.

I september kvalifiserte 330 teammedlemmer i Europa seg for Elite Honors. Det betyr at minst 330 nye distributører ble registrert og at mer enn 1000 kunder ville kjøpe Synergys produkter. Teammedlemmer som blir Elite Honors-kvalifisert, har oppdaget at Elite Honors inntjeningsmodell er akkurat det de har savnet i forretningen sin.

Gratulerer til alle som hittil har lykkes gjennom Elite Honors!

Her er noen ord fra våre nyeste Elite Honors-kvalifiserte om deres suksess med Elite Honors:

Joanna & Wiesław Janikowscy, Polen

“Da vi hørte om Elite Honors Club for første gang, bestemte vi oss for å ta utfordringen og prøve å bli blant de første medlemmene ved å kvalifisere oss i august. Det var virkelig en utfordring fordi det krevde at vi endret systemet vårt til å fokusere på nye kunder i stedet for nye forretningspartnere. Hovedmålet vårt var å kvalifisere oss tre måneder på rad, og det prioriterer vi fortsatt. Det er enda viktigere enn å nå neste pin-nivå - det får vente litt til.” 
Helen Prosper, Storbritannia

“På bare 1 måned har Elite Honors-systemet endret måten hele teamet jobber på. Nå jobber alle på samme måte med et samlende system. Vi vet nøyaktig hva vi må gjøre og hva vi vil oppnå. Takk til Synergy som tilbyr oss en generøs Go Elite-bonus for rett og slett å gjøre jobben så godt vi kan! Elite Honors er en formel for suksess i teamet.”


Laura Frey, Finland

“Å kvalifisere seg for Elite Honors er utfordrende, men det er et realistisk mål dersom du virkelig ønsker det. Etter at jeg bestemte meg for å kvalifisere meg for Elite Honors, har jeg arbeidet hardere enn før. Men jeg har vært sikker på å nå målet mitt. Det er viktig å sette seg et mål, men jeg har ikke presset meg selv for mye. Og det er viktig å være avslappet og like det man gjør, for andre vil føle energien din. Når jeg gleder meg over å kunne dele Synergys produkter med andre, får jeg bedre kontakt med kundene mine.”Klikk her for å få vite hva som kreves for å bli Elite Honors-kvalifisert.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us